Wie is DeeDee

Deborah Cameron

Host | Storyteller | Programmamaker | Community Builder | Content Creator | Coach

Welkom in de wereld van by DeeDee. By DeeDee is de plek waar ik mijn leven en talenten deel met de wereld. Als baby ben ik geboren met Retinoblastoom een type kinderkanker dat zich ontwikkeld in de ogen van de foetus. Hierdoor ben ik als baby 75% van mijn zicht verloren. Daarnaast heeft het leven mij in de loop der jaren diverse uitdagingen op mijn pad geworpen, die ik door mijn positieve levensenergie altijd heb overwonnen. In mei 2010 begon ik deze ervaringen te delen door het schrijven van blogs. De eerste was kort en krachtig. Maar uiteindelijk bleek schrijven een creatieve uitlaatklep. Hiermee gaf ik anderen voor het eerst een kijkje in mijn leven tijdens een periode waar ik opzoek ging naar wie ik wilde zijn op deze wereld.

Tijdens deze reis heeft het winnen van de juryprijs van de Schilderswijk Stand-up-Spot Award 2014 mijn passie om te performen versterkt en het zaadje geplant voor mijn carriere als The hostess with the mostess. Hierna maakte ik, door mijn deelname aan Miss Black Hair Nederland 2016, de cirkel van zelfliefde en – acceptie compleet. Met dit nieuw gevonden vertrouwen startte ik met vloggen en werd in oktober van dat jaar by DeeDee officieel een geregistreerd bedrijf. https://www.youtube.com/watch?v=nFQ2lGu3NCEb 

~A queen will always turn pain into power~

dream and believe

Inspireren door eigen dromen

Door mijn leven te delen, hoop ik anderen te inspireren hun eigen dromen na te jagen. Want ieder persoon kent op zijn of haar manier wel uitdagingen in het leven. Het belangrijkste is dat jij bepaald hoe jij met deze omgaat. Want op jonge leeftijd heb ik ervaren dat ik invulling kan geven aan mijn leven. Hierdoor heb ik als volwassen er ook bewust voor gekozen om geen slachtoffer te zijn van mijn beperking of mijn verleden, maar juist de kracht te zien in deze ervaringen en ze te gebruiken als motivatie om mijn eigen geluk na te jagen en dromen waar te maken. En terwijl ik mijn levenspad bewandel blijf ik mijn hersenspinsels en leven delen via mijn blog. Natuurlijk doe ik dat ook via mijn sociale media kanalen waar ik mijn leven deel met vlogjes en updates. Ik ben op weg, maar samen is het bewandelen van dit pad toch mooier en leuker.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik de afgelopen jaren met by DeeDee uitgegroeid tot een sociaal cultureel duizendpoot die zich niet laat beperken door haar beperkingen of verleden. Die haar expertise vanuit social work combineert met haar passie voor kunst en cultuur. En die haar eigen dromen één voor één laat uitkomen terwijl ze die anderen inspireert om ook het maximale uit hun leven te halen. Hier kun je lezen hoe ik dat doe en wat mijn diensten zijn.

Prijzen en onderscheidingen

2020 Haagse Parel

2019 Jury en publieksprijs Haagse C

2018 Genomineerd Kartini prijs

2017 Top 100 Schilderswijk

2016 Beste Vlogger Hague On Tube Awards

2016 Juryprijs Miss Black Hair Nederland

2014 Juryprijs Schilderswijk Stand-up-Spot Award

2007 Beste jeugdwerkteam van Nederland

Video afspelen

Blijf in contact

Bezoekersadres

Adres

Koorenhuis, 

Prinsegracht 27                  

 2512 EW Den Haag

Email 

info@bydeedee.com