Storyteller | Spreker

(s)Tories by DeeDee

"I Speak to Inspire"

Door mijn deelname aan de Schilderswijk Stand-up Sport Award 2014 herontdekte ik mijn liefde voor het performen en mensen aan het lachten te krijgen doormiddel van humor en improvisatie. Als klapper op de vuurpijl won ik de juryprijs en een optreden tijdens de Haagse Spot in theater Pepijn, het cabaret theater van Den Haag. Deze ervaring smaakte naar meer, maar meer als storyteller. Mijn stijl van storytelling kan ik omschrijven als een mix van humor, improvisatie en levenservaringen. Met mijn performance geef ik het publiek een kijkje in mijn wereld.

Het leukste hieraan is dat ik ongeremd mezelf kan zijn op het podium. Hier mag ik mijn grootste persoonlijkheid haar vrije hand geven. Hierbij gebruik ik mijn woorden om te inspireren. Tijdens het performen deel ik mijn energieke persoonlijkheid, maar kan ik mezelf ook kwetsbaar opstellen door mijn persoonlijke ervaringen te verwerken in mijn performance passend bij het evenement. Als persoonlijk top punt hoop ik het publiek een “feel good” moment te bezorgen, waar ze ook achteraf van kunnen genieten. Hierdoor ben ik als storyteller geschikt voor diverse evenementen als empowerment speaker, gastspreker of energizer.

Ervaringsdeskundige gastspreker

Omdat veel onderwerpen nog als taboe gezien worden zet ik mijzelf in als ervaringsdeskundige gastspreker. Hiermee maak ik vanuit eigen ervaringen de volgende onderwerpen bespreekbaar te maken:

  • Mentale gezondheid
  • Depressie, ADHD en suïcidale gedachtes
  • Het overleven van kanker
  • Seksueel misbruik
  • Vrouwelijk ondernemerschap
  • Inclusie/uitsluiting/racisme binnen het culturele werkveld

Hiermee hoop ik anderen die in vergelijkbare situaties zitten te empoweren, maar daarnaast ook begrip te creëren voor degene die te maken hebben met deze thema’s.

Video afspelen

Contact Me

Waar kan ik je mee helpen?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen.