Programmamaker

Programmamaker

“Alle verhalen mogen gehoord worden”

Als maker hou ik ervan om programma’s te maken waarbij ik thema’s bespreekbaar kan maken die dichtbij het mijn hart liggen zoals programma’s gericht op talentontwikkeling, identiteitsversterking en cultuureducatie voor jongeren, empowerment voor vrouwen, inclusie en diversiteit binnen de maatschappij en de culturele sector of vrijetijdsbesteding aan senioren. Binnen mijn programma’s vind ik het belangrijk om een podium te bieden aan doelgroepen die over het algemeen in de marges worden geprogrammeerd. Denk hierbij aan jongeren en gasten met een bi-culturele achtergrond, vrouwen of leden uit de LHBTIA+ gemeenschap. Hierin streef ik er ook naar om deelnemers en gasten gelijkwaardige betaling te bieden aangezien deze doelgroepen regelmatig onderbetaald worden voor hun diensten.

Voorbeelden van mijn programma’s zijn de Museum Take Over deel 1 en 2 . Dit project heeft ook de jury en publieksprijs gewonnen voor de Haagse C. plus de samenwerking rond de expositie “Afrikaanse bediendes aan het Haagse Hof” met het Haags Historisch museum dat heeft geleid tot tal van evenementen waaronder een talkshow voor en rondleiding met jongeren. Ook de samenwerkingen met maatschappelijke organisaties zoals PEP, Centrum 1622, Controle Alt Delete en Stichting Jeugdwerk die hebben geleid tot succesvolle evenementen zoals Vrijwilligerswerk 2.0, filmvertoning en dialoog ‘Verdacht’ of ‘Het jongerendebat’ (verkiezingsdebat) in de Schilderswijk. Of de het creëren van de randprogrammering voor de expositie “Toward a Black Testimony” door Languid Hands voor Stroom Den Haag waavoor ik twee talks hebben gehouden en 10 video portretten heb gemaakt.

DeeDee Talks

Met DeeDee Talks heb ik mijn eigen format voor een talkshow die aansluit op ieder thema en bij ieder publiek. Met deze talkshow creëer ik een talkshow op aanvraag en in overleg met de opdrachtgever programmeer ik de juiste gasten en performers passend bij het thema en setting van de organisatie. Aanvullend is het ook mogelijk om sociale media content te creëren in de vorm van filmpjes of sociale media uitingen om het evenement te promoten. Deze kunnen optioneel via de sociale kanalen van by DeeDee verspreid worden om een groter publiek aan te spreken. Zo zorgen we samen voor een geslaagd evenement.
Video afspelen

Contact Me

Waar kan ik je mee helpen?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen.