Host/Presentator

Host | Presentator

“Hostess with the Mostess”

Als The Hostess With The Mostess streef ik ernaar de magie te creëren tussen de sprekers of performers en het publiek. Dit doe ik op het podium en intussen ook online. Sinds het co-hosten van het Schilderswijk Festival 2014, heb ik mijn talent hiervoor herontdekt en sindsdien heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld door het maken van veel podium ure en het presenteren van eeen breed scale aan events. Van festivals naar debatten tot kinderevenementen. Tijdens het presenteren zet ik mijn energieke persoonlijkheid in om zowel het publiek als de performers een positieve boost te geven die bijdraagt aan een succesvol evenement. Om dit te bereiken zet ik humor en improvisatie in. Interactie is een essentieel element voor mij om het event tot een succes te maken. Ik vind het heerlijk om het publiek enthousiast te maken en te houden door in te spelen op spontane momenten. Ook mijn outfit vormt een deel van mijn performance. Mijn stijl kan omschreven worden als vrouwelijk, kleurrijk en divers. Mijn outfits stem ik altijd af op het event en dat kan variëren van gala tot streetwear.

DeeDee de Reporter

Ondertussen sta ik ook regelmatig voor in beeld de camera. Als reporter heb ik voor diverse opdrachtgevers gewerkt. Zo heb ik een reeks verslagen gepresenteerd voor de voorstelling Woiski vs Woisky van het Bijlmerpark theater en theatergezelschap Orkator. Daarnaast heb voor o.a. de Gemeente Den Haag, Onbeperkt 070 en Zebra Welzijn opdrachten verricht.

Contact Me

Waar kan ik je mee helpen?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen.