Content creator

Content creator

“Content op aanvraag”

Vanuit by DeeDee is er mogelijkheid om specifieke content te creeren. Dit kan in opdracht of als aanvulling op onze samenwerking.

 

Blogs en (s)Tories

Schrijven is een van mijn passie en naast dat ik als blogger content creëer, ben ik ook gepubliceerde auteur in het boek De Goede Immigrant en hen ik een artikel geschreven voor Den Haag Centraal.

Dus wil je mij inhuren  als blogger, columnist of schrijver dan kun je altijd contact met mij opnemen en kunnen we kijken welke samenwerkingsmogelijkheden er zijn.

Video Content

DeeDee is zoals je ziet van verschillende markte thuis. Zo creer ik in opdracht diverse video content. Denk hierbij aan een vlog reekts voor Omroep West op weg naar de verkiezingen in 2017 of interviews met medewerkers van Zebra welzijn om waarbij de kijkers een blik achter de schermen wordt geboden. Maar ook  voor het creeren van reeks videoportretten ter aanvulling van een expositie draai ik mijn hand niet voor om. 

 

 

Video afspelen

Social content

Vanuit by DeeDee bied ik samenwerkingspartners de volgende mogelijkheden voor het creëren van passende content voor  sociale media.

  • Content ter promotie van een event of win actie. Denk hierbij aan korte filmpjes of digitiale uitingen.
  • Beheer van en content creëren voor de sociale media kanalen van projecten die ik coördineer.

Contact Me

Waar kan ik je mee helpen?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen.