Community builder

Community builder

“Een betere wereld begint bij jezelf.”

Als community builder zie ik mijzelf als bruggenbouwer tussen diverse doelgroepen en samenwerkingspartners met als doel een bijdrage te leveren aan een divers en inclusief aanbod op sociaal cultureel vlak binnen het Haagse. Met adviezen en projectmatig werken draag ik bij aan de invulling van een inclusieve programmering, promotie en uitvoering van projecten en evenementen door de juiste personen te koppelen aan organisaties. Daarmee draag ik bij aan het ontplooien van duurzame initiatieven gericht op welzijn, kunst en cultuur.

Succesvolle samenwerkingen zijn met o.a. het Haags HIstorisch museum, Mauritshuis, museum Beeld en Geluid Den Haag, Stroom Den Haag, Kinderboekenmuseum, Gemeente Den Haag, Korzo theater en het netwerk diversiteit en inclusie binnen de cultuur sector in Den Haag.

Jury of panellid

Door mijn expertise en mijn sprankelende persoonlijkheid word ik regelmatig uitgenodigd als jury of panellid voor lokale en nationale evenementen en prijzen. Zo was ik hoofdjurylid tijdens van de Kartiniprijs 2019 en de finale van Miss Black Hair Nederland 2018. Maar ook jurylid tijdens Agga’s Finest, The Hague Film Awards en de BNG Cultuurparticipatieprijs. Daarnaast heb ik als panellid gesproken tijdens onder andere de Museum kennisdag in het Haags Historisch museum en Inspireto move woman.

St. Powered by DeeDee

Naast alle werkzaamheden die ik uitvoer voor by DeeDee ben ik op dit moment bezig met het oprichten van van St. Powered by DeeDee. Onder deze stichting zullen de werkzaamheden en activiteiten van o.a. DeeDee’s Kids gaan vallen.

Daarnaast wil ik  met deze stichting een positieve impact maken op de Afro Nederlandse gemeenschap in Den Haag.  Dit beoog ik te bereiken door  grootschaligere activiteiten en evenementen  te creeren gericht op het empoweren van van de Afro Nederlandse gemeenschap en het versterken van de gerationele banden.

Verder biedt deze stichting mij de mogelijkheid om te investeren in mijn eigen ontwikkeling als theatermaker en performer. Want het laatste genoemde wil ik de komende periode ook meer gaan ontwikkelen en mijn droom van een eigen theatervoorstelling waar maken.

Contact Me

Waar kan ik je mee helpen?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen.