Coaching en workshops

Public speaking workshop

“Met mijn hulp spreek jij als een pro”

Het spreken voor groepen zit in mijn DNA, maar met mijn ondersteuning is iedereen in staat voor een groep te spreken als een professional. Na een workshop bij mij voel jij je als onervaren spreker op je geval op het podium en kun jij in je kracht staan terwijl jij je verhaal of boodschap overbrengt aan het publiek.

Personal Brand Coach

Als Personal Branding Coach help ik performers en creatievelingen bij het ontwikkelen van hun online persoonlijkheid. Dit doe ik door samen een plan van aanpak op te stellen waarbij we stap voor stap ervoor zorgen dat de cliënt zelf in staat is content te creëren voor hun eigen sociale media kanalen en website. die passend is bij de persoonlijkheid en brand van de cliënt.

Pitch workshop

In de huidige maatschappij wordt pitchen steeds vaker ingezet om in een korte tijd kennis te maken met bijvoorbeeld nieuwe werknemers, aanstaande studenten of aanvragers van subsidies. Tijdens mij training leer jij jouw gestelde doelen om te zetten in een pitch zodat jij altijd je praatje bij je hebt om de luisteraar om ver te blazen en jezelf op de kaart te zetten.

Contact Me

Waar kan ik je mee helpen?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen.