Let me reintroduce myself

Goedemorgen beautiful,  vanmorgen werd ik wakker met het gevoel dat het tijd is om mijzelf aan jullie te herintroduceren. Want sinds mijn zwangerschap ben ik volledig getransformeerd naar een vrouw die niet alleen alle facetten van zichzelf volledig omarmt, maar ook aan het herontdekken is. Dus is het tijd om de upgraded DeeDee aan je voor te stellen. is ook gelijk een goede kennismaking voor mijn nieuwe volgers.

🌟Ik ben Deborah Cameron,  ook wel bekend als DeeDee en Momma Dee.
👸🏾 Ik ben een melanin Queen,.
♊ Ik ben Team Gemini, nog 10 dagen dan ben ik jarig.
👶🏾 Ik ben moeder van #BabyKing, de Royal baby uit de Schilderswijk.
🇸🇷 Ik ben een trotse Surinaamse, geboren in Paramaribo. Opgegroeid in Schilderswijk
🌈 Ik ben Queer en ben zowel van de mannen als vrouwen liefde.
😘 Ik ben disabled. Ik heb 25% zicht en  zie dus met een half oog. Ik heb ADHD en heb soms last van uitval. Dan wilt mijn lichaam gewoon random op de grond gaan liggen.
✊🏾 Ik ben een activist. Met al mijn activiteiten poog ik de wereld een mooiere plek te maken voor iedereen en in het bijzonder de zwarte gemeenschap.
💸 Ik ben zelfstandig ondernemer   @bydeedee.nl en beweeg me op het snijvlak van het sociale en culturele werkveld. Hier vertel ik op diverse manieren mijn, jouw en ons verhaal. Dit doe ik als storyteller, host, programmamaker en schrijver/blogger.bij o.a. @deedee_talks
😎 Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van diverse onderwerpen zoals seksueel misbruik, depressie en suïcidalegedachten /pogingen
💛 ik investeer in de Haagse Afro gemeenschap met @st.powered.by.deedee
Met o.a. projecten voor @deedeeskids
🤣 Ik ben trouwens hella funny en super gezellig. Maar kan kan ook een savage zijn wanneer het nodig is.

Ik hoop in de comments ook kennis met jullie te maken. Laten we samen verder groeien en ons volledige zelf nog meer lief hebben.

Soso lobi, DeeDee 😘
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *