Op naar de finish


Goedemorgen beautiful people.

Nadat ik eind maart de tijd had genomen om rust te pakken, was het na een gesprek met mijn studiebegeleiders tijd om door te pakken. Ik had een deadline van twee weken om het volledige concept in te leveren van het eerste onderdeel van mijn afstudeeropdracht. Ik ben sloot  per direct de knop om te gooien  en ervoor te gaan. Ik heb 15 dagen geknald. Ik heb tig onderzoeken, artikelen en boeken doorgespit om te komen tot mijn eindproduct. Een empowerment training voor Afro Nederlandse meiden in de leeftijd van 12 – 16 jaar. Ondertussen heb ook goed nieuws ontvangen. Je girl heeft een Go. Yasssssss!!!!

De volgende fase


Nu ga ik aan de slag met de volgende fase van mijn afstuderen. De training uitvoeren. Hiervoor moet ik nog een paar zaken voorbereiden en dan is het gaan. Dus alvast een aankondiging voor de meiden en moeders. Hou mijn socials in de gaten voor meer info. Want deze training gaat je zelfliefde, kracht en zelfvertrouwen de black power boost geven om de Power Prinses te worden die al haar dromen gaat waarmaken.   Voor deze training heb ik maar 10 plekjes dus heb je nu al interesse stuur een mailtje naar powerprinses@poweredbydeedee.com

Ik heb hier echt zin in en ben Op trots om mijzelf. Want ondanks alle tegenslagen en oponthoud gaat het afstuderen dan nu echt gebeuren. Ik moet nog 1 opdracht  uitvoeren en dan finish!

Hier ga ik nu even van genieten op deze mooie zondag en vanaf morgen weer knallen. Enjoy je zondag.

Soso lobi, DeeDee 😘Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *