Nieuwe perspectieven

Goedemorgen beautiful,


Sinds ik moeder ben, hecht ik zoveel meer waarde aan mijn kwaliteit van leven en gun ik mijzelf ook steeds meer. Zo gun ik mijzelf steeds meer rust. Iets wat ik altijd moeilijk vond om te nemen. Ik ging namelijk constant door, door om weer de volgende wens, droom of project af te ronden en vroeg ik altijd het maximale van mijn lichaam. Dit heeft mij geen windeieren gelegd.   Want hierdoor heb ik een stevige basis gelegd waar ik nu op kan voortborduren. Echter sinds #BabyKing er is, ben ik mij steeds bewuster aan het worden van rust en de tijd te nemen om even niets of veel minder te doen.

Zo heb ik de afgelopen 1,5 week echt drastisch minder gedaan om mijn rust te pakken en echt alleen aan de hoognodige
projecten gewerkt, telefoontjes gepleegd, mailtjes gelezen en appjes beantwoord. De rest staat op pauze tot een moment dat ik er kracht voor heb. Want mijn rust is zoveel belangrijker geworden, omdat het nu letterlijk bijdraagt aan het groter plaatje.

Het grotere plaatje waarin ik besef dat ik als zwarte vrouw dubbel of drie keer zo hard moet werken om verder te komen in mijn carrière, dat er constant verwacht wordt dat ik voor iedereen klaar sta om hun vragen en nog wat aan te horen, dat mensen constant advies of dergelijke gratis willen en daarmee mijn expertise willen uitbuiten of niet willen erkennen dat ik een expert ben ik mijn vakgebied als o.a. host, communitybuilder of connector. She done! Voor en door mijn zoon wil effectiever werken en selectiever zijn. Door hem laat ik alles los wat niet bijdraagt aan mijn rust en ga ik de vruchten plukken van mijn inspanningen. Hierdoor creëer ik ondertussen meer rust in mijzelf om van iedere stap in groei te kunnen genieten en daarmee meer kan genieten van het moederen.

Soso lobi, Deborah

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *