DeeDee Talks Young Mental Health | Queer mental health

Morgen is het tijd voor de tweede DeeDee talks young mental health met als thema Queer mental health. Dit keer ga ik in gesprek met jongeren die actief zijn bij ๏ฟฝThe Hang-Out 070. Tijdens ons gesprek staan de volgende vragen centraal. Ho๐ž ๐ ๐š๐š๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ช๐ฎ๐ž๐ž๐ซ ๐ฃ๐จ๐ง๐ ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ก๐ฎ๐ง ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐š๐ฅ๐ž ๐ ๐ž๐ณ๐จ๐ง๐๐ก๐ž๐ข๐? ๐–๐š๐š๐ซ ๐ฅ๐จ๐ฉ๐ž๐ง ๐ณ๐ž ๐ญ๐ž๐ ๐ž๐ง๐š๐š๐ง ๐ž๐ง ๐ฐ๐š๐ญ ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง ๐ณ๐ž ๐ง๐จ๐๐ข๐ ?

Hier gaat Deborah over in gesprek met jongeren Bo Constancia en Riyaz Luvz van de Hang Out 070, Belinda Bantje aspirant voorzitter COC Den Haag en Damani Leidsman, queer comminuty buiilder en performer, zal aanschuiven als onze professional.

๐ŸŒŸSinger songwriter Jip Wiinsta zal performen en hen nummers ten gehore brengen over het thema. ๐ŸŽ๐ŸŽAls je actief meedoet met het gesprek en de quiz tijdens de uitzending, dan kun je een persoonlijke selfcare pakket twv โ‚ฌ75.Mis het niet!

Maak kennis met de gasten en performer

Riyaz Luvz

Riyaz Luvz houdt zich bezig met alles wat met liefde te maken heeft en de queer gemeenschap. Coรถrdinator van The Hang Out 070 een organisatie voor queer BPOC mensen in Den Haag. Daarnaast host van de queer centered podcast Spectrum en youtuber onder de naam Riyaz Luvz.

Bo Constancia

Bo is”ben Queer, Zwart, 80% vegan en activist. In mijn dagelijks leven ben ik hard bezig met het behalen van mijn diploma tot sociaal werker, spendeer ik veel tijd met mijn partner en mijn 60+ kamer planten en probeer ik de patriarchy kapot te maken doormiddel van mijn activisme.

Belinda Bantje

Belinda Bantje, 31 jaar, dochter, zus, partner, inclusie professional, bewonersconsulent, spreker, duizendpoot en superheld. Tanzaniaans-Rwandees-Nederlands met een Belgisch randje. Al 10 jaar een fervent bezoeker van de psycholoog, want alleen als je voor je eigen mental health zorgt kan je er voor anderen zijn.

Damani Leidsman

Damani Leidsman werkt als zelfstandige en voor verschillende organisaties met queer-personen aan weerbaarheid en het vormgeven van een goede leefomgeving. Een belangrijk onderdeel hiervan is aandacht voor de mentale gezondheid; veel queer mensen, en met name queer mensen van kleur, hebben vaker last van depressieve klachten. Via beleidsvorming, workshops, kunst en community building zet Damani zich in voor zijn gemeenschap.

Jip WIjnstra

Jip speelt en maakt muziek, van gedachten en ideeรซn uit hij schrift naar liedjes. Liedjes maak hij alleen in zijn oranje studio, thuis of nog liever samen met zijn band LAAT. in Den Haag. In zijn liedjes kan hij zeggen wat hij wilt en helemaal zichzelf zijn. En dat wil hij graag met iedereen delen.

Ik kijk erg uit naar deze show want het beloofd weer een bijzonder avond te worden.

Soso lobi, DeeDee

DeeDee Talks Young Mental Health maakt deel uit van Den Haag Inside Out. Op www.denhaaginsideout.nl vind je nog veel meer activiteiten om de lastige tijd met de lockdown en avondklok door te komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *