Young Mental Health | Mental check-in

Beautiful people,

Gisteren was de eerste talkshow in de reeks van DeeDee Talks Young Mental Health en vandaag is het tijd voor de eerste Mental Check-In. Tijdens de Mental Check-In geef ik jongeren een mentale boost en power om deze moeilijke tijden door te komen. Hierbij nodig ik jongeren uit om tijdens een Instagram Live van @bydeedee_nl mee te praten over hoe het nu echt met hun gaat.  Daarnaast kunnen de kijkers meedoen met een prijsvraag die gaat over de live Talkshow en kans maken op een selfcare pakket en andere give-aways.

DeeDee Talks Young Mental Health maakt deel uit van Den Haag Inside Out. Op www.denhaaginsideout.nl vind je nog veel meer activiteiten om de lastige tijd met de lockdown en avondklok door te komen.

Tot vanavond, DeeDee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *