DeeDee Talks Young Mental Health | Love your mind

Goedemiddag beautiful,

Ik heb super goed nieuws ik ga een talkshow reeks hebben voor jongeren gericht op mentale gezondheid van jongeren. Met DeeDee Talks Young Mental Health, een live talkshow op mijn Youtube kanaal en Facebook pagina ga ik met diverse jongeren en professionals in gesprek gaat over geestelijke gezondheid. Gasten van deze online talkshow zijn  jongeren van o.a. Ga voor Goud/Centrum 1622 en Hang Out 070 Tijdens de show is er een quiz en kun je kans maken op het winnen van een selfcare pakket. Daarnaast heeft heb ik Mental Check Ins op mijn Instagram waarbij ik tijdens mijn live jongeren uitnodig om met mij in gesprek te gaan over hoe zij zich voelen. Tijdens deze live kunnen kijkers die de talkshow hebben gezien ook kans maken op een selfcare pakket.

Vanavond is de eerste aflevering in samenwerking met de jongeren van Ga voor Goud en Love Your Mind van Centrum 1622. Jeffrey Ward ook wel bekend als zanger J. Ward Brew zal aanschuiven als onze professional, want naast zanger heeft hij ook gewerkt in de geestelijke gezondheidszorg. Het thema dat we vanavond gaan bespreken is : π‡π¨πž π‘πžπ› 𝐣𝐒𝐣 𝐣𝐞𝐳𝐞π₯𝐟 𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚π₯𝐞 𝐠𝐞𝐳𝐨𝐧𝐝𝐑𝐞𝐒𝐝 π₯𝐒𝐞𝐟 𝐒𝐧 𝐭𝐒𝐣𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 π‚π¨π«π¨π§πš? Kijk mee naar de livestream op Youtube of Facebook.


Maak kennis met mijn gasten

Delon Tatem

Delon Tatem. Co-oprichter van The Genesis Platform. Is een student van het leven en is af aan het studeren aan de opleiding International business and entrepreneurship. In de toekomst gaat hij doceren. Verder houd hij zich mij bezig met projecten die te maken hebben met jongeren. Organisaties waar hij mee samenwerk zijn Centrum 1622, Campus010 en hij is een Haagse Jongerenambassadeur. Verder hou hij erg veel van voetballen en host hij een Talkshow genaamd Real Talk w/Friends.

Eva Nassey

Eva Nassy is 25 jaar. Ze is een ben jongerenwerker en bijna afgestudeerd aan de opleiding Social Work. Ze vind het belangrijk dat jongeren gehoord worden en dat zij zich prettig voelen bij het spreken over zichzelf en hun mentale gezondheid. Daarom zet zij zich mij vaak in voor verschillende jongerenprojecten zoals het project Love your mind en praat hier graag over mee. 

Cevin Tan

Cevin Tan is 23 jaar, en naast student zijn aan de universiteit ben hij graag bezig op maatschappelijk gebied. Zo werk hij bij the Ocean Cleanup en ben hij onder andere actief bij de Haagse Jongerenambassadeurs, Stichting Leergeld, en het Rode Kruis. Samen met organisaties en andere jongeren bouw hij graag aan een mooiere en leukere toekomst voor iedereen!

Jeffrey Ward-Brew

Jeffrey Ward Brew is werkzaam geweest in de geestelijke gezondheidszorg en gaar deze avond zijn ervaringen met ons delen. Daarnaast is hij een singer-songwriter en muzikale alleskunner.

Andy R

DeeDee’s princess Andy R zal eenspoken word ten gehore brengen die ze speciaal over dit thema heeft geschreven. Andy is 18 jaar en studeerd voor stewardess. In haar vrije tijd schrijft ze poezie en spokenwords over de dingen die er rondom haar heen gebeuren. Zo schrijft ze over depressie tot aan black people and their history. Of over hoe het er nu in de wereld aan toe gaat. Ook schrijf ze soms hoe andere mensen denken en vertaal ze dat in een spokenword. Ook ben ze een danser bij DeeDee’s Kids. Zeraakt geΓ―nspireerd door verschillende aspecten in het leven.. Ze probeert zichzelf altijd te verbeteren tijdens het schrijven van haar spokenwords.. Ze schrijft ze meestal in het Engels maar in het Nederlands kan ze er ook wat van. Haarspokenwords zijn geschreven voor mensen van alle leeftijden en huidskleuren. Ze hoopt mensen een beter inzicht te geven over wie ze is en hoe ze denk door middel van haar spokenwords.

Na vandaag zullen er nog meer uitzendingen volgen met iedere keer een ander thema. Like of volg mij op mijn socials om geen van de uitzendingen te missen!

Soso lobi, DeeDee

DeeDee Talks Young Mental Health maakt deel uit van Den Haag Inside Out. Op www.denhaaginsideout.nl vind je nog veel meer activiteiten om de lastige tijd met de lockdown en avondklok door te komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *