Personal Update | Walking with passion & purpose into 2021

Hi beautiful,

Vanmorgen werd ik wakker en het voelde alsof de tijd was aangebroken voor een nieuwe fase in mijn leven. Een fase in mijn leven waar ik nu echt ga leven en stop met overleven. Dit gevoel komt nadat ik de afgelopen twee weken aan het nadenken was over wat het afgelopen jaar mij gebracht heeft. En vanmorgen wist ik het. Ik ben klaar met overleven.

Survival modus

Het afgelopen jaar zou het jaar zijn dat ik echt zou gaan leven na jaren van overleven, waarbij ik dingen zou doen waar ik echt gelukkig van zou worden en die passen bij mijn passie en purpose op zowel privé als zakelijk vlak. Echter door de invloed van de rona, werd ik zonder dat ik het echt goed door had, weer gezogen in overleving modus. Want ja ik heb een gezin bestaande uit een kind en seniore moeder waar ik de zorg voor draag en waar ik de gezondheid voor moest waarborgen. Dus mijn hoofd was het grootste gedeelte van jaar in survival modus. Zo heb ik voor het eerst in mijn leven een beroep gedaan op een uitkering in de vorm van Tozo (uitkering voor ondernemers die door de rona hun inkomsten zagen verdampen). Iets waarvan ik zelf nooit had gedacht dat het ooit zou gebeuren. Maar waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt om mijn vaste privé lasten mee te betalen. Want je de huur en de rest moeten maandelijks gewoon betaald worden. Daarnaast heb ik in overlevingsmodus gekozen om projecten uit te voeren die bijdragen aan het waarmaken van dromen van anderen omdat ik letterlijk geen andere gigs had. Terwijl ik eigenlijk de afspraak met mijzelf gemaakt dat 2020 het jaar zou zijn dat ik echt in mijzelf en mijn bedrijf zou investeren zodat ik mijn dromen kon laten uitkomen.

Ondanks mijn suvival modus heb ik ook hele mooie dingen gedaan. Die mag ik natuurlijk niet vergeten. Zo heb ik een online talkshow gecreëerd rond het thema mentale gezondheid. Heb ik een bijdrage geleverd aan de eerste echte Black Achievement Month in Den Haag door en met de black community. Ben ik gepubliceerd auteur geworden door een bijdrage te leveren aan “De goede immigrant”. En heb ik mijn eerste grote subsidie aanvraag gedaan en waarvan ik duim dat deze gehonoreerd gaat worden. Verder heb ik mijzelf diverse vaardigheden aangeleerd die ik komend jaar goed kan gebruiken en ook echt ga inzetten.

De post van deze dames herinnerde mij aan het belang van bewust te investeren in jezelf, je passie en purpose om zo vanuit die kracht weer te gaan werken aan financiële onafhankelijkheid.

De motivatie om dit jaar bewuster in mijn passie en purpose te leven is versterkt door diverse sociale media post die ik voorbij zag komen bij de sisters Sérènity van Serenitheory en Moreira van Selflove Journey. De post van deze dames herinnerde mij aan het belang van bewust te investeren in jezelf, je passie en purpose om zo vanuit die kracht weer te gaan werken aan financiële onafhankelijkheid. Door hun verhalen realiseerde ik mij dat ik weer even een stap terug moest nemen. En deze komende tijd echt weer moet gaan investeren in mijzelf. Al betekend het even minder inkomen, dan zij het zo. Op de lange termijn zal ik mijzelf dankbaar zijn.

Bewuste keuzes

Daarom maakt ik bewust de keuze om het komende jaar te gaan investeren in mijn passie en purpose. Voor de eerste stap moest ik denken aan hetgeen wat Marian Spier deelde tijdens haar keynote speech tijdens BAM Den Haag. Zij gaf aan ieder jaar een moodbord te maken met de doelen die zij het komend jaar voor ogen had. Visualeren helpt bij het concreet maken van het doel. Daarom heb ik mijn eigen moodboard gemaakt.

Moodboard 2021

In deze moodboard heb ik 9 doelen opgenomen die ik komend jaar ongeacht de rona wil behalen onder het motto dromen, durven en doen.

  1. In de eerste kwartaal wil ik stichting Powered by DeeDee live laten gaan.
  2. Ik heb de laatste weken van het jaar bloed, zweet en tranen geïnvesteerd in mijn grootste subsidie aanvraag tot heden. Met de blessing van Anana en het universum word deze gehonoreerd zodat ik een lang gekoesterde droom kan realiseren.
  3. Dit jaar wil ik het team van DeeDee’s Angels versterken en in hen investeren zodat ik een goed team heb om de projecten en evenementen die ik in gedachte heb kan uitvoeren.
  4. In het twee kwartaal van het jaar ga ik eindelijk afstuderen en neem ik mijn bachelor Social Work in ontvangst.
  5. Being the best mommy I can be. Om dat te bereiken staan selfcare en selflove hoog op mijn prioriteitenlijst. Heb hier gisteren ook een item aan gewijd.
  6. Dit jaar ben ik op mijn money. Ik heb mijn nieuwe prijslijst opgesteld omdat ik het waard ben. Mensen die met mij willen werken of gebruik willen maken van mijn diensten zullen hier de prijs die ik heb vastgesteld voor moeten betalen. Ook heb ik een streef bedrag in mijn hoofd wat ik aan winst wil behalen aan het eind van het jaar..
  7. Dit jaar wil ik diverse projecten opzetten die in de lijn van mijn passie en purpose liggen met mijn nieuwe motto: Telling my, your and our story.
  8. Back to my motherland. Ik wil graag komend jaar terug naar Suriname samen om onderzoek te te doen naar mijn roots in Suriname en om King kennis te laten maken met zijn Surinaamse roots. Deze reis stond gepland voor 2020 maar dit jaar wens ik het te realiseren.
  9. Schrijvend door het jaar heen. Komend jaar wil ik weer meer gaan bloggen. Plus afgelopen jaar heb ik een fonds toegekend gekregen om te werken aan mijn schrijverschap. Om eraan te werken plaats ik vanaf maart iedere maand een kort verhaal op mijn website. Deze korte verhalen zijn ook de introductie voor de hoofdstukken voor mijn toekomstige biografie.

Schrijvend het jaar beginnen

De twee stap in het leven van mijn passie en purpose is gezet door het schrijven van deze blog. Dit omdat schrijven mij helpt om mijn visie uit mijn hoofd te halen en deze te delen met het universum. Want ik weet dat het universum altijd mee kijkt, luistert en leest om mij daarna een handje te helpen om mijn dromen werkelijkheid te maken.

Met deze intentie start ik mijn jaar en ga ik beginnen aan deze nieuwe reis van selflove en selfcare. Want voor je passie en purpose kiezen is de beste selflove en selfcare stap die ik nu voor mijzelf kan doen.

Soso lobi,

DeeDee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *