DeeDee’s Powertalk | Het moederschap staat op nummer #1

Goedemorgen beautiful,

Vandaag is de laatste dag van het jaar en eigenlijk was ik van plan een blogpost te droppen met de levenslessen van het afgelopen jaar. Echter ben ik deze dagen met andere dingen bezig geweest dan schrijven. Dus voor nu deel ik mijn belangrijkste les van dit jaar.

๐‡๐ž๐ญ ๐ฆ๐จ๐ž๐๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ ๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ญ ๐จ๐ฉ ๐ง๐ฎ๐ฆ๐ฆ๐ž๐ซ #๐Ÿ

Het vinden van mijn balans als ondernemende nieuwe mommy die aan het afstuderen is en ook mantelzorger is in combinatie met een pandemie was niet altijdย  even makkelijk. Opdrachten en inkomen die weg vielen. Er waren dagen dat ik geconfronteerd werd met hoe mijn visuele beperking en de invloed die het hebben gehad van kanker nog steeds heeft op.mijn functioneren. Tussen alle gekte door was #BabyKing mijn stabiele factor. Mijnย  motor om door te zetten, out of the box te denken en deze pandemie te gebruiken als level up om te bouwen aan een betere toekomst voor ons. Soms was ik p teveel gefocust op mijn hustlle en dat ging ten koste van mijn moederschap. Dit wil ik komend jaar voorkomen door bewuster met mijn lichaam en tijd om te gaan.

๐ƒ๐ซ๐ข๐ž ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ข๐ž๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐จ๐ฉ๐ญ๐ข๐ฆ๐š๐ฅ๐ž ๐ฆ๐จ๐ž๐๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ ๐ข๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ

โ€ข๐‘บ๐’†๐’๐’‡๐’„๐’‚๐’“๐’† ๐’Š๐’” ๐’Œ๐’†๐’š

Ik wil komend jaar bewuster voor mijzelf zorgen en de tijd nemen om tot rust te komen en bewuster gaan leven. Gezonde mommy is gezonde baby

โ€ขย ๐‘ฝ๐’‚๐’Œ๐’†๐’“ ๐’๐’†๐’† ๐’›๐’†๐’ˆ๐’ˆ๐’†๐’.

Omdat ik mijzelf en mijn moederschap niet te kort wil doen ga ik vaker nee zeggen tegen uitnodigen, projecten e.d. die niet bijdragen aan de toekomstvisie die ik heb.

โ€ข ๐‘ท๐’๐’‚๐’๐’๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’๐’‘๐’•

Als ADHD’er heb ik baat bij het bijhouden van een planning om het overzicht te bewaren. Dit overzicht was ik door drukte en teveel hooi op mijnย  vork nemen kwijt geraakt. 2021 is het jaar dat ik hier weer mee aan de slag ga. Om dat te doen wil ik een goede en leuke planner aanschaffen. Heb je of ken je leuke planner? Holla at ya girl.

Voor nu wens ik jullie een mooie, succesvol en gezond 2021

Soso lobi๐Ÿ˜˜

๐Ÿ‘‘#RoyalKing๐Ÿ‘‘ Fotoshoot Foto @jassir_caffeine_jonisย  | @goedkroon_corneaย  MUA @chellachella | @makeda_maharani Creative director & styling @bydeedee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *