DeeDee’s Powertalk #9

Goedemorgen beautiful,

Wat ben ik dankbaar voor de reis genaamd moederschap. Want vandaag is #BabyKing precies 11 maanden. Een reis waarbij mijn ziel klaar  was voor het moederschap en het lichamelijk werkelijkheid werd nadat de ziel van King mij had uitgekozen als zijn moeder.  Hij wist dat ik zijn aanwezigheid nodig had in mijn leven om te transformeren naar het volgende niveau van bewustzijn. En wat een verschil heeft hij vanaf het begin dat het zaadje bevrucht was, tot nu toe gemaakt. Hij heeft mij geïntroduceerd aan moederliefde. De sterkste liefde die ik ooit heb gevoeld. Hij heeft mij  superkrachten gegeven om de uitdagingen des levens full force aan te gaan. Heeft mij kennis laten met eigenschappen die ik niet wist dat ik ze bezat zoals engelengeduld. Voor hen heb ik echt alle tijd van de wereld en ik ben sinds het moederachap ook echt standaard te laat, want ik ga niets haasten en al zeker niet in de ochtend. Mijn level van zero fuckes to give is ook naar een nieuw niveau en voelt heerlijk. Yes de savage in me is versterkt. Want niets en niemand gaat mij in de weg zitten bij het bereiken van mijn doelen om te zorgen voor mijn fam en mijn rust. En voor het laatst genoemde, rust, leert King mij hoe belangrijk dit is om te nemen en te behouden. Want tussen alle drukte door mijn rust pakken en dat blijven prioriteren is de beste vorm van zelfliefde die ik aan mijzelf kan geven, iets wat ik altijd al moeilijk vond. Maar door dit bewust te blijven doen, komt dit ten goede aan het moederschap.

En ondanks dat het alleenstaande moederschap niet altijd makkelijk is en komt met uitdagingen. Zo ik heb sinds de bevalling nog geen één volledige nacht met slaap gehad en heb mij erbij neergelegd dat chronisch slaaptekort nu bij mij leven hoort. Zou ik deze reis voor geen goud willen missen en ga vandaag een start maken met het inluiden van King zijn verjaardagsmaand en ga zijn leven en ons leven heerlijk vieren.

Soso lobi, momma Dee😘