Flashback | DeeDee @ A seat at the table

Hi beautiful

Afgelopen dinsdag was ik te gast bij A seat at the table, een wekelijkse talkshow van Pakhuis de Zwijger i.s.m. Ninsee tijdens de Black Achievement Month waarin Black Achievers centraal staan. De show werd gehost door Gordon Cruden en de andere tafelgasten waren John Leerdam en Henry  O’tawiah.

Een bijzonder gesprek heeft voor mijn gevoel plaats gevonden waar ik de ruimte kreeg om over een paar van mijn passies te spreken. Het eerste was mentale gezondheid en waarom ik hier aandacht aan besteed. Het programma Young Talks X DeeDee Kids | Political influence werd belicht.  Dit is namelijk een van de programma’s die ik voor BAM Den Haag heb geprogrammeerd.  Hieronder kun je de uitzending terug kijken.

Wil jij als jongere (18 -27 jaar) deelnemen aan Young Talks X DeeDee’s Kids | Political influence? Tafelgasten zijn Mariam El Maslouhi (Dipdaus en Haagse Stadspartij)  Rudy van der Beek (sv Tribez) en Dylan Romeo (D66) met intro’s DeeDee’s Princes Andy en performances van Daniëlle Zawadi (Zwarte Schaap) en Xaviera Cameron (Winnaar BAM Den Haag spokenword wedstrijd) koop je tickets hier 》》》 Kaartverkoop . Wees snel want er zijn nog een beperkt aantal plekjes en neem je mondkapje mee.

Soso lobi, DeeDee 😘