Events | Young Talks X DeeDee Kids : Political influence

Hi beautiful,

Young Talks is hรฉt platform om in gesprek te gaan over wat jij – als Haagse jongeren van 18 tot 27 – belangrijk vind. In samenwerking met DeeDee’s kids gaan we in gesprek over het thema Future Politcal Influence. Het gesprek zal worden geleid door moi de Hostess With The Mostess.

Sprekers

Rudy van der Beek (Studenten vereniging Tribez)
Mariam El Maslouhi (Dipsaus podcast en Haagse Stadspartij)
Dylan Romeo (Campagne – en communicatiemedewerker D66 )

๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด:

  • Hoe belangrijk is het om als jongeren betrokken te zijn bij de politiek?
  • Waarom moet je stemmen?
  • Wat is de beeldvorming rond politici?
  • Hoe kan ik invloed uitoefenen?
DeeDeeโ€™s Princess Andy zal de onderwerpen inleiden met sketches
De getalenteerde Danielle Zawadi (Het Zwarte Schaap) zal een Spoken Word stuk voordragen
Ook de winnaar van de spoken word wedstrijd van BAM Den Haag Xaviera Cameron zal haar winnende spoken word ten gehore breng

Koop je kaartje via ใ€‹ใ€‹kaartverkoop En mocht je niet in staat zijn een kaartje te kopen en hier echt bij willen zijn. I got you! Stuur mij een berichtje via bydeedee.nl@gmail.com en ik zet je als er nog kaarten zijn, op de gastenlijst.

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—”๐— 
De ๐˜‰๐˜ญ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ ๐˜ˆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜”๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฉ vindt jaarlijks tijdens de hele maand oktober plaatst. Het staat in het teken van Black Achievers met als uitgangspunt om met name Black Excellence onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Je kunt dit jaar naar verschillende evenementen in Amsterdam, Almere, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Middelburg en Utrecht. Het complete programma overzicht vind je in ons online magazine op www.blackachievementmonth.nl

Soso lobi, DeeDee ๐Ÿ˜˜

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *