DeeDee’s Powertalk #8

Hi beautiful.


Als je mij een beetje kent, dan weet je hoe gepassioneerd ik ben in alles wat ik doe, van hosten en programmeren tot het inzetten voor den inclusieve wereld. Je weet dat ik deze passie met liefde uitvoer. Al is de weg die ik bewandel niet altijd even makkelijk, ik bewandel het met liefde, want dit is mijn purpose. Daarnaast hoop ik met alles wat ik doe ander en te inspireren om ook hun dromen te volgen. Dit is een gouden combinatie. Want  zoals Ella  Fitzgerald aangeeft is opgeven geen optie als het je passie is en je het met liefde doet. 

Het mooie hieraan is dat het geheel  circulair is. Zo is de liefde die ik het universum heb ingestuurd, de afgelopen week op meerdere momenten bij mij terug gekomen en heeft  mij tot tranen heeft geroerd. Zo vertelde o.a. een moeder hoe haar dochter naar mij opkijkt en spraken jongeren liefdevolle woorden over en naar mij tijdens @youngstories_nl Super bijzonder om hetgeen wat ik voor ogen had te bereiken en then some!  Dankbaar dat ik deze liefde heb mogen ontvangen, die mij weer powered om de ingeslagen weg te vervolgen.

Met dit gevoel start ik de week. Vol liefde, inspiratie en dankbaarheid. Ik wens je ook een mooie week vol liefde. Dat jij je dromen mag leven of ernaartoe kan werken. You got this. #GetYourLifeGetYourMoney honey.

Soso lobi😘