DeeDee’s Powertalk #7

Goedemorgen beautiful,

Deze quote van Harriet Tubman in combinatie met deze foto  geef mij kracht op zoveel levels. Deze foto is genomen op Kunta Kunta Island, de plek waar geroofde en gekidnapte zwarte mensen gevangen werden gehouden tot ze werden afgescheept om tot slaaf gemaakt te worden in combinatie met de quote van Harriet Tubman die een van de  Ancestors is die heeft gestreden om de tot slaaf gemaakten te bevrijden. 

Het feit dat mijn droom om het moederland te mogen bezoek uitkwam en ook nog eens als nageslacht van de tot slaaf gemaakten deze plek kon  bezoeken. Was voor mij een spirituele ervaring en één van de bijzondere momenten uit mijn leven.

En nu kijkend naar hetgeen waar ik allemaal mee bezig ben en wil realiseren. Wat niet altijd makkelijk is en op sommige momenten super  intens, maar ik weet  I am built for this shit en ik omarm mijn destiny volledig. Want het bloed van strijders vloeit door mijn aders en ik mag staan  op de schouders sta van Ancestors zoals Harriet Tubman. Plus ik voel dat Anana en de Ancestors  met mij zijn. Zij geven mij power en maken de weg vrij om de dromen die ik nu heb om te zetten in realiteit en ter gelijkertijd op mijn manier een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld voor mijn  mensen.

Dit maakt mij vandaag intens dankbaar en ik voel mij gezegend dat ik dit pad mag bewandelen en nieuwe dromen mag laten uitkomen. Want op een dag zal ik zelf een Ancestor zijn en hoop ik  een verschil te hebben gemaakt.

Grantangi!🖤🖤🖤