Events | Inspire to move up Power pitch

Goedemorgen beautiful people,

Tijdens de BAM Den Haag hebben we in samenwerking met Urban Chicks With Brains Inspire to move en Marian Spier een speciale Inspire To Move Up #YoungBlackExcellence PowerPitch editie voor de jonge startende ondernemers.Hiermee kun je een prijzenpakket winnen ter waarde van 2000,- euro.

Dus ben jij een startende BOB uit de omgeving Haaglanden en kun jij een boost gebruiken om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. meld je aan door een video in te sturen van maximaal 3 minuten naar bydeedee.nl@gmail.com Je kunt je aanmelden tot 5 oktober. Dus #GetYourLifeGetYourMoney voor je business en meld je aan. Wie weet sta jij 15 juni op het podium om je pitch te houden en win jij deze bijzondere prijs.

Lobi lobi

#YoungBOB#PowerPitch#EmpowerYoungExcellence#PowerQueen#PowerMommy#LadyOnAMissiom#CommunityBuilder#BlackRolemodel#LeadByExample#BlackMommy#WorkingMommy#NewMommy