DeeDee’s Powertalk #4

Goedemorgen beautiful.

Afgelopen zaterdag voelde ik mij heerlijk en in mijn kracht. Mijn outfit was on point, mijn boobies vingen sinds tijden weer eens zonlicht en ik had ook nog eens hakken aan. Ik was omringd door beautiful souls en gelijkgestemden. Op het podium kon ik mijzelf volledig zijn, zonder mijzelf te remmen om anderen niet tegen de borst te stoten. Het voelde bevrijdend, veilig en empowerend om mijn woorden, gedachtes en gevoelens te delen. Dit gevoel is priceless en dit wil ik zoveel mogelijk voor mijzelf vasthouden. Want ik heb mij in tijden niet zo krachtig, vrouwelijke en sexy gevoeld.

Dank aan @dipsauspodcast
en @nicole_terborg voor het creĆ«ren van dit moment van warmte, veiligheid en kracht om mijzelf in al mijn volledigheid met #BabyKing te kunnen zijn en dit gevoel te herontdekken. Deze energy wil behouden, want dit gevoel was idoor de rona crisis even uit balans. Maar ik heb het weer gevonden plus ik ga mij weer vaker vrouwelijk kleden, just 4 fun, want ik was door de rona de kracht van kleding ook even vergeten. Thank u.šŸ–¤šŸ–¤šŸ–¤

Ik wens al mijn sisterqieens dit gevoel en ik hoop dat je op je eigen manier in je kracht kunt staan. Ga ervoor het voelt heerlijk! Soso lobi! šŸ˜˜