DeeDee’s Powertalk #1

Goedemorgen beautiful,

Tien jaar geleden toen ik door mijn zware depressie heen ging startte ik met bloggen @ bydeedee.nl. Hiermee wilde ik anderen een kijkje geven in mijn leven terwijl ik de strijd aanging met het zwarte monster. En om deze strijd te winnen, had ik als afspraak met mijzelf, dat ik mijzelf zou open stellen voor nieuwe ervaringen en deze zou aangaan ongeacht of mijn lichaam of geest het zou willen. Want dit was nodig om de cirkel van destructief gedrag te doorbreken en te groeien vanuit de depressie. Het schrijven aan mijn blog bleek vanaf dat moment bij te dragen aan mijn healing. Achteraf besef ik dat ik met deze handeling een zaadje heb geplant waaruit mijn creativiteit is gaan bloeien en door de open houding zijn in de loop van de jaren verschillende kansen en mogelijkheden op mijn pad gekomen die ik met beide handen heb aangegrepen. Een van deze resultaten is deze week uitgekomen. Mijn bijdrage aan #DeGoedeImmigrant.

Hier heb ik in mijn donkerste dagen, toen de gedachtes van suïcide overheersten, niet van kunnen dromen.

Ik zeg je eerlijk. Dit leven wat ik nu heb, hier heb ik in mijn donkerste dagen, toen de gedachte van suïcide overheersten, niet van kunnen dromen. Maar het universum had andere plannen. Plannen van groei, van het ontketenen van mijn creativiteit en het zegenen van mijn leven met King. Anana grantangi (Dank aan de allerhoogste).

Voor mijn strijders

Dus bij deze wil ik iedereen die aan het strijden is tegen mentale problemen zoals een depressie zeggen dat er licht aan het eind van de tunnel zit als jij jezelf kunt en durft uit te dagen de strijd met jezelf aan te gaan door nieuwe paden te bewandelen en mogelijkheden tot groei en ontwikkeling aan te grijpen. Ook en zeker als alle vezels in je lichaam nee zeggen omdat ze bang zijn voor het onbekende. Neem die sprong in het diepe en ontdek je ware potentie. You got this!

Soso lobi, DeeDee

😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *