Work It | Terugblik mini docu BNN

Hi beautiful.

Een jaar geleden kwam deze minidocu uit. Nog steeds raakt het mij als ik eraan kijk. Want ik heb een lange weg afgelegd om te zijn wie ik vandaag ben. Maar ook om de mooie woorden van mijn kids te ontvangen en hen te inspireren zich door niets of niemand tegen te laten houden.

Besef dat zij mij geĆÆnspireerd hebben de sprong voor het sociaal cultureel ondernemerschap te nemen zodat ik nog meer voor hun kon betekenen. Ondertussen bijna een jaar ondernemer en nog steeds geen spijt van mijn keuze. Het ondernemerschap is niet makkelijk en blijft een uitdaging. Maar daartegenover doe ik waar ik echt gelukkig van wordt en kan ik een verschil maken op mijn manier. Dus heb je het nog niet gezien. Check het hieronder terug.

Soso lobišŸ˜˜,

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *