Work it!: Het bewandelen van nieuwe wegen

Hi beautiful,
Wat vliegt de tijd als je druk bezig bent. Toch ik heb de laatste tijd wel erg genoten en het naar mijn zin gehad. Ook hebben er ondertussen mooie en bijzondere ontwikkelingen plaats gevonden in mijn leven
Om te beginnen heeft de Oversteek vorige maand plaats gevonden. Het was een bijzonder leuke ervaring om tweemaal op te treden met mijn mede-Overstekers tijdens het stuk Danton’s dood met acteurs zoals Dragan Bakema en Halina Reijn. Maar ook te slapen in de Koninklijke Schouwburg. Een verslag hiervan hebben jullie nog tegoed.
Op sociaal media vlak ben ik ambassadeur geworden van Orkater, om het stuk Op de bodem te promoten. Dit stuk zal op 14 mei ook te zien zijn in de Koninklijke Schouwburg. Hier zal ik ook bij zijn, dus ik zou zeggen kom ook een kijkje nemen op de bodem. Ook hier binnenkort nog meer over.
 Ik ben ook erg blij om mee te delen dat ik sinds afgelopen week ben aangenomen voor de functie jeugdwerker. In deze functie kan ik vraaggericht en preventief met jongeren en groepen aan de slag. Een droomfunctie. Want ik krijg de mogelijk om bouwstenen te leggen voor de toekomst van de jongeren met wie ik aanraking kom. Ik kijk er naar uit om te beginnen met deze functie.
Voorafgaande aan dit nieuws had ik ook een startdatum geprikt voor mijn project A new Fabulous me. Initieel zou ik mij gaan richten op het trainen van groepen vrouwen, maar door deze nieuwe ontwikkeling heb ik besloten mij te richten op individuele cliënten die ik ga coachen om in contact  met hun inner-powervrouw te komen. Als afsluiting van dit traject krijgen de dames een make-over geven van kleding en alles wat erbij hoort. Deze kleding en accessoires ben ik op dit aan het inzamelen. Door het op deze manier aan te pakken kan ik nog steeds mijn project uitvoeren, terwijl ik me bekend maak met mijn nieuwe functie als jeugdwerker en de daarbij horende taken.
Als klapper op de vuurpijl ga ik ook DeeDee’s Closet aanmaken op mijn blog. Want een gedeelte van mijn kleding doneer ik aan goede doelen of steek ik in mijn eigen project. Maar ik heb ook kledingstukken die ik kan doorverkopen zodat ik weer een budget creëer om te gaan vintage shoppen. Hierbij denk ik aan bijzondere items uit mijn eigen kast die ik weg doe om ruimte creëren. Mijn kast begint namelijk al aardig vol te raken en ik kan de ruimte wel gebruiken.
Het klinkt misschien wel druk, maar ik zou het niet anders willen. Alle stukjes blijken nu op hun plek te vallen. Hetgeen wat ik voor ogen had, een nieuwe baan en eigen project, begint vorm te krijgen. Ze zijn ook de prikkels die mij motiveren er nu alles uit te halen wat erin zit. Mij volledig te storten op mijn droom, zonder mijzelf tegen te laten houden door remmingen die ik en mijn omgeving mij in het verleden opgelegd hebben. Ik voel me bevrijd en ben uitbloeit tot een krachtige vrouw die zich niet verontschuldigd voor haar fabulousnizz en de grote ballen die ik bij me draag. Ik ben er helemaal klaar voor deze nieuwe weg in te slaan en het een freaking succesvolle en avontuurlijke rit te maken.
Much loooof,
DeeDee