by DeeDee | Online

In 2010 startte ik mijn blog om de mijn leven met de wereld te delen. Ondertussen is mijn online aanwezig uitgebreid en creëer ik mijn eigen content, maar ook content voor anderen.

DeeDee’s Powertalk     

Met DeeDee’s Pwertalk plaats ik wekelijks vlogjes op mijn sociale media kanalen. Op maandag #KickStartTheWeek om de week positief te starten en op woensdag #WorkItWednesday hier deel ik mijn ervaringen als sociaal cultureel ondernemer en geef ik #GetYourLifeGetYourMoney tips.

Content creator

Met by DeeDee bied ik samenwerkingspartners de mogelijkheid om specifieke content te creëren ter promotie van onze samenwerking of een evenement. De content kan variëren van filmpjes tot het plaatsen van foto’s.

Reporter

Ondertussen sta ik ook regelmatig voor de camera in beeld,  natuurlijk wel van de goede kant 😊. Als reporter heb ik verslag gedaan van de voorstelling Woiski vs Woisky. Daarnaast heb voor o.a.  de Gemeente Den Haag en Omroep West opdrachten verricht.

Media

Door mijn positieve instelling wordt ik regelmatig vanuit de media benaderd om mijn visie over diverse onderwerpen naast mijn levensverhaal te delen. Zo heb ik op weg naar de verkiezingen van 2017  een vlog reeks gemaakt voor Omroep West. Nam ik de NOS mee op pad door de Schilderswijk. Sprak ik met Vrouw over de liefde voor mijn kroeshaar. Was in week van het pesten te gast bij het BNN jongeren programma Social Hub. Maar het mooiste top op heden is  de mini-docu gemaakt door BNN. Deze raakt mij nog steeds in het hart.

Wil je socializen dan kun je mij dagelijks volgen via Instagram ,Twitter of like mijn Facebook pagina. Of je kunt jezelf abonneren op mijn Youtube kanaal of LinkedIn pagina.

Soso lobi,

DeeDee