by DeeDee | Ondernemen

 15 jaar ervaring als sociale werker met een expertise als all round jeugdwerker  en mijn ervaring uit de culturele sector vormen de basis voor het sociaal cultureel ondernemerschap. Als sociaal cultureel ondernemer komen de expert en ervaringsdeskundige in mij naar boven en kan ik op diverse manieren een bijdragen leveren aan projecten of evenementen op het snijvlak van het sociale en het culturele en daarmee investeer in het ontplooien van duurzame initiatieven gericht op talentontwikkeling, cultuureducatie en community building. Vanuit deze hoedanigheid bied ik ook de volgende diensten vanuit by DeeDee.

Advisering en projectmatig werken

Als adviseur  zie ik mijzelf als brug tussen de diverse doelgroepen en samenwerkingspartners. Met mijn adviezen draag ik bij het invulling van de programmering, promotie en uitvoering van projecten en evenementen.

Voorbeelden hiervan zijn de samenwerking rond de expositie “Afrikaanse bediendes aan het Haagse Hof” met het Haags Historisch museum dat heeft geleid tot tal van evenementen waaronder een talkshow voor en rondleiding met jongeren. Of de samenwerkingen met maatschappelijke organisaties zoals PEP,  Centrum 1622, Controle Alt Delete en Stichting Jeugdwerk die hebben geleid tot succesvolle evenementen zoals  Vrijwilligerswerk 2.0, filmvertoning en dialoog ‘Verdacht’ of ‘Het jongerendebat’ (verkiezingsdebat) in de Schilderswijk.

Ervaringsdeskundige

Omdat  veel onderwerpen nog als taboe gezien worden zet ik mijzelf in als ervaringsdeskundige gastspreker. Hiermee maak ik vanuit eigen ervaringen de onderwerpen geestelijke gezondheid, depressie, het overleven van kanker en seksueel misbruik bespreekbaar. Hiermee hoop ik anderen die in vergelijkbare situaties zitten te empoweren, maar daarnaast ook begrip te creëren voor degene die te maken hebben met deze thema’s.

Jury of panellid

Door mijn expertise en mijn sprankenlende persoonlijk word ik regelmatig uitgenodig als juri of panellid voor lokale en nationale evenementen en prijzen. Zo was ik hoofdjurylid tijdens de finale van  Miss Black Hair Nederland 2018 en jurylid tijdens Agg’s Finest, The Hague Film Awards en de BNG Cultuurparticipatieprijs. Daarnaast heb ik als panellid gesproken tijdens onder andere de Museum kennisdag en  Inspire to move woman.

Mocht je vragen hebben, mij willen boeken voor je event of met mij willen samenwerken, dan kan je altijd een mailtje sturen naar  bydeedee.nl@gmail.com of gebruik maken van het contactformulier. Wil je dagelijks op de hoogte  gehouden worden met wat mij bezig houdt, volg mij dan op Instagram ,Twitter of like mijn Facebook pagina.
Much looof,
DeeDee