by DeeDee | On the hustle

 15 jaar ervaring als sociale werker met een expertise als allround jeugdwerker en mijn ervaring uit de culturele sector vormen de basis voor het sociaal cultureel ondernemerschap. Als sociaal cultureel ondernemer komen de expert en ervaringsdeskundige in mij naar boven en kan ik op diverse manieren een bijdragen leveren aan projecten of evenementen op het snijvlak van het sociale en het culturele en daarmee investeer ik in het ontplooien van duurzame initiatieven gericht op talentontwikkeling, cultuureducatie en community building. Vanuit deze hoedanigheid bied ik ook de volgende diensten met by DeeDee.

Communitybuilder

Als communitybuilder  zie ik mijzelf als brug tussen de diverse doelgroepen en samenwerkingspartners. Met adviezen en projectmatig werken draag ik bij het invulling van de programmering, promotie en uitvoering van projecten en evenementen.

bron: Jurriaan Brobbel

Voorbeelden hiervan zijn de Museum Take Over en de samenwerking rond de expositie “Afrikaanse bediendes aan het Haagse Hof” met het Haags Historisch museum dat heeft geleid tot tal van evenementen waaronder een talkshow voor en rondleiding met jongeren. Of de samenwerkingen met maatschappelijke organisaties zoals PEP,  Centrum 1622, Controle Alt Delete en Stichting Jeugdwerk die hebben geleid tot succesvolle evenementen zoals  Vrijwilligerswerk 2.0, filmvertoning en dialoog ‘Verdacht’ of ‘Het jongerendebat’ (verkiezingsdebat) in de Schilderswijk.

Personal Brand Coaching

Als Personal Branding Coach help ik performers en creatievelingen bij het ontwikkelen van hun online persoonlijkheid. Dit doe ik door samen een plan van aanpak op te stellen waarbij we stap voor stap ervoor zorgen dat de cliënt zelf in staat is content te creëren voor hun eigen sociale media kanalen en website. die passend is bij de persoonlijkheid en brand van de cliënt.

Ervaringsdeskundige

Omdat  veel onderwerpen nog als taboe gezien worden zet ik mijzelf in als ervaringsdeskundige gastspreker. Hiermee maak ik vanuit eigen ervaringen de onderwerpen geestelijke gezondheid, depressie, het overleven van kanker en seksueel misbruik bespreekbaar. Hiermee hoop ik anderen die in vergelijkbare situaties zitten te empoweren, maar daarnaast ook begrip te creëren voor degene die te maken hebben met deze thema’s.

Jury of panellid

Door mijn expertise en mijn sprankelende persoonlijk word ik regelmatig uitgenodigd als jury of panellid voor lokale en nationale evenementen en prijzen. Zo was ik hoofdjurylid tijdens van de Kartiniprijs 2019 en de finale van  Miss Black Hair Nederland 2018. Maar ook jurylid tijdens Agg’s Finest, The Hague Film Awards en de BNG Cultuurparticipatieprijs. Daarnaast heb ik als panellid gesproken tijdens onder andere de Museum kennisdag in het Haags Historisch museum en  Inspire to move woman.

Mocht je vragen hebben, mij willen boeken voor je event of met mij willen samenwerken, dan kan je altijd een mailtje sturen naar  bydeedee.nl@gmail.com of gebruik maken van het contactformulier. Wil je dagelijks op de hoogte  gehouden worden met wat mij bezig houdt, volg mij dan op Instagram ,Twitter of like mijn Facebook pagina.
Much looof,
DeeDee