by DeeDee | On stage

Het podium is de plek waar ik mij vrij voel en ongeremd mijzelf mijzelf ben. MIjn talenten op het podium uiten zich als host, storyteller en inspirator. Want nadat ik je hebt geraakt met mijn aanwezig, neem je altijd een positief mee naar huis.

The Hostess With The Mostess

Als The Hostess With The Mostess  streef ik ernaar de magie te creëren tussen de sprekers of performers en het publiek. Sinds het co-hosten van het Schilderswijk Festival 2014, heb ik  mijn talent hiervoor herontdekt en sindsdien heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld door het maken van veel podium uren. Tijdens het presenteren zet ik mijn energieke persoonlijkheid in om zowel het publiek als de performers een positieve boost te geven die bijdraagt aan een succesvol evenement. Om dit te bereiken zet ik humor en improvisatie in. Interactie is een essentieel element voor mij om het event tot een succes te maken. Ik vind het heerlijk om het publiek enthousiast te maken en te houden door in te spelen op spontane momenten. Ook mijn  outfit vormt een deel van mijn performance. Mijn stijl kan omschreven worden als vrouwelijk, kleurrijk en divers. Mijn outfits stem ik altijd af op het event en dat kan variëren van gala tot streetwear .

Als klapper op de vuurpijl ging ik in de zomer van 2018 voor het eerst on tour met de Beatmobiel. Het programma en invulling van de tour werd door mij samengesteld in samenwerking met theater de Vaillant en de Haagse Hopjes in het Centrumgebied van Den Haag.

DeeDee Talks

DeeDee Talks is een talkshow die aansluit op ieder thema en bij ieder publiek.

Bron: Mauritshuis | DeeDee talks X Bewogen Beeld

Met deze talkshow creëer ik een talkshow op aanvraag en in overleg  met de opdrachtgever programmeer ik de juiste gasten en performers passend bij het thema en setting van de organisatie. Aanvullend is het ook mogelijk om sociale media content te creëren in de vorm van filmpjes of sociale media uitingen om het evenement te promoten. Deze kunnen optioneel via de sociale kanalen van by DeeDee verspreid worden om een diverser publiek aan te spreken. Zo zorgen we samen voor een geslaagd evenement.

Sociale media uiting gemaakt door by DeeDee

Voorbeelden van geslaagde samenwerkingen zijn met het diverse partners zoals het Mauritshuis, het Haags Historisch Museum, Gemeente Den Haag, PEP, Centrum 1622 en Stichting Afimo.

(s)Tories by DeeDee

Door mijn deelname aan de Schilderswijk Stand-up Sport Award 2014 herontdekte ik mijn liefde voor het performen en mensen aan het lachten te krijgen doormidden van humor en improvisatie. Als klapper op de vuurpijl won ik de juryprijs en een optreden tijdens de Haagse Spot in theater Pepijn, het cabaret theater van Den Haag. Deze ervaring smaakte naar meer, maar meer als storyteller. Mijn stijl van storytelling kan ik omschrijven als een mix van humor, improvisatie en levenservaringen. Met mijn performance geef ik het publiek een kijkje in mijn wereld. Tijdens het vertellen van een verhaal hou ik van interactie.

Het leukste hieraan is dat ik ongeremd mezelf kan zijn op het podium. Hier mag ik mijn grootste persoonlijkheid haar vrije hand geven

HIerbij gebruik ik mijn woorden gebruik ik om te inspireren. Tijdens het performen deel ik mijn energieke persoonlijkheid, maar kan ik mezelf ook kwetsbaar opstellen door mijn persoonlijke ervaringen te verwerken in mijn performance passend bij het evenemt. Als persoonlijk top punt hooop ik het publiek een “feel good” moment te bezorgen, waar ze ook achteraf van kunnen genieten. Hierdoor ben ik als storyteller geschikt voor diverse evenementen als empowerment speaker,  gastspreker of energizer.

Ben je op zoek naar een spontane en energieke performer met humor om je evenement een energieker boost te geven? Stuur een mailtje naar byDeeDee.nl@gmail.com voor meer informatie of gebruik maken van het contactformulier. Wil je dagelijks op de hoogte  gehouden worden met wat mij bezig houdt, volg mij dan op Instagram ,Twitter of like mijn Facebook pagina.

Soso lobi,

DeeDee