Wie is DeeDee

Hi beautiful,

Welkom in de wereld van by DeeDee. By DeeDee is de plek waar ik mijn leven en talenten deel met de wereld. Als baby ben ik geboren met Retinoblastoom een type kinderkanker dat zich ontwikkeld in de ogen van de foetus. Hierdoor ben ik als baby 75% van mijn zicht verloren. Daarnaast heeft het leven mij in de loop der jaren diverse uitdagingen op mijn pad geworpen, die ik door mijn positieve levensenergie altijd heb overwonnen. In mei 2010 begon ik deze ervaringen te delen door het schrijven van blogs. De eerste was kort en krachtig. Maar uiteindelijk bleek schrijven een creatieve uitlaatklep tijdens mijn depressie. Hiermee gaf ik anderen voor het eerst een kijkje in mijn leven tijdens een periode waar ik opzoek ging naar wie ik wilde zijn op deze wereld.

Tijdens deze reis heeft het winnen van de juryprijs tijdens de Schilderswijk Stand-up-Spot Award 2014 mijn passie om te performen versterkt  en het zaadje geplant voor mijn carriere als The hostess with the mostess. Hierna maakte ik, door mijn deelname aan Miss Black Hair Nederland 2016, de cirkel van zelfliefde en – acceptie compleet. Met dit nieuw gevonden vertrouwen startte ik met vloggen en werd in oktober van dat jaar by DeeDee officieel een bedrijf.

Door mijn leven te delen, hoop ik anderen te inspireren hun eigen dromen na te jagen. Want ieder persoon kent op zijn of haar manier wel uitdagingen in het leven. Het belangrijkste is dat jij bepaald hoe jij met deze omgaat. Op jonge leeftijd heb ik ervaren dat ik invulling kan geven aan mijn leven. Hierdoor kies ik ervoor geen slachtoffer te zijn van mijn beperking of mijn verleden, maar juist de kracht te zien in deze ervaringen en ze te gebruiken als motivatie om mijn eigen geluk na te jagen. En terwijl ik mijn levenspad bewandel blijf ik mijn hersenspinsels delen via mijn blog. Maar ook via mijn sociale media kanalen deel ik mijn leven met vlogjes en updates.  Ik ben op weg, maar samen is het bewandelen van dit pad toch mooier en leuker.

Met by DeeDee ben ik ondertussen uitgegroeid tot een sociaal cultureel ondernemer die zich niet laat beperken door haar beperkingen of verleden. Die haar expertise vanuit social work combineert met haar passie voor kunst en cultuur.  En die haar eigen dromen één voor één laat uitkomen terwijl ze die anderen inspireert om ook het maximale uit hun leven te halen.  Hier kun je lezen hoe ik dat doe:

Online

On stage

On the hustle

Recensies en ervaringen

  Mocht je vragen hebben, mij willen boeken voor je event of met mij willen samenwerken, dan kan je altijd een mailtje sturen naar  Deborah.Cameron@bydeedee.com of gebruik maken van het contactformulier. Wil je dagelijks op de hoogte  gehouden worden met wat mij bezig houdt, volg mij dan op Instagram ,Twitter of like mijn Facebook pagina.
Much looof,
DeeDee