Wie is DeeDee

Bron: Miss Black Hair Nederland| MUA by Safani Ooft| Photograph by Paco Nunez

Bron: Miss Black Hair Nederland| MUA by Safani Ooft| Photograph by Paco Nunez

Hi beautifull,
 Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn pagina. Ik ben Deborah (bijnaam DeeDee), een powervrouw van 34 jaar met roots van Surinaamse en Afrikaanse oorsprong. Woonachtig in de multi-etnische Schilderswijk. De plek waar ik ben opgegroeid en tot de dag van vandaag met liefde woon.
|
Als kind vond ik het altijd al super leuk om te spreken en familie en vrienden te entertainen of door middel van mijn verhaal mee op reis te nemen in mijn wereld. Daarnaast heb ik als kind en tiener veel gedanst en aan theater gedaan. Maar door het verloop van het leven nam deze passie een plaatst op de achtergrond tot ik een advertentie tegenkwam van de Schilderswijk Stand-up Spot Award  2014. Hierin waren ze opzoek naar de grappigste persoon uit de Schilderswijk. Dit zag ik als het moment  een poging te wagen mijn talenten te herontdekken. Ik melde mij aan en nam een sprong in het diepe. Tijdens het voortraject kwam mijn talent voor stand-up comedy, improvisatie en verhalen vertellen  met succes uit de verf en mocht ik de juryprijs in ontvangst nemen. Dit was gelijk ook de start van mijn carrière op het podium.
|
Ondertussen heb ik ook mijn talent om te hosten en presenten ontdekt. En ik heb ik tot op heden diverse events en festivals zoals The Hague African Festival en Schilderswijk Festival mogen presenteren. Daarbij zet ik mijn humor en positieve energie in om het publiek actief te betrekken bij de show  en het event te doen slagen.
|
 Verder ben ik het afgelopen jaar bekroont tot Miss Black Hair 2016.  Om eerlijk te zijn had ik nooit verwacht deel te nemen aan een Miss verkiezing, laat staan deze te winnen als een dame met een visuele beperking. Maar door mij aan te melden ging ik de strijd met mijn onzekerheid over mijn uiterlijk te lijf. Tijdens het traject, voorafgaande aan de finale, nam ik afscheid van mijn onzekerheid over mijn uiterlijk en maakte ik de cirkel van zelf liefde compleet. Dit gevoel gun ik iedere vrouw en daarom ben ik naast performer ook empowerment speaker.
|
 Daarnaast ben ik in het dagelijks leven al meer dan 10 jaar werkzaam als jeugdwerker. Tijdens mijn werk maak ik gebruik van mijn kracht om anderen te empoweren en verbinden. Hierbij schroom ik niet mijn levens- en werkervaring in te zetten. Tijdens het werk draait het  om mijn jongeren en poog ik hen zo goed mogelijk te begeleiden richting volwassenheid.
|
 Als ik wil relaxen dan hou ik ervan om uit eten te gaan of om de keukenprinses uit hangen en te koken voor vrienden en familie. Maar een concert, festival of theatervoorstelling doet het ook altijd goed bij mij.
|
Zoals je kan lezen is mijn leven constant in beweging, wat mijn persoonlijke groei alleen maar stimuleert. Door te bloggen en te vloggen deel ik mijn verhaal, leefwereld, ervaringen en hetgeen wat mij bezig houdt met jou, de lezer van mijn pagina.
|
  Mocht je vragen hebben, mij willen boeken voor je event of met mij willen samenwerken, dan kan je altijd een mailtje sturen naar  dan kan je altijd een mailtje sturen naar Deborah.Cameron@bydeedee.com of gebruik maken van het contactformulier. Wil je dagelijks op de hoogte  gehouden worden met wat mij bezig houdt, volg mij dan op Instagram ,Twitter of like mijn Facebook pagina.
Much looof,
DeeDee