Weekly Report: Keeping busy

Hi beautiful peepzz,

Het was de afgelopen paar weken een beetje rustig op mijn blog. Want ik was namelijk druk bezig met naast mijn werk ook aandacht te besteden aan mijn eigen project. Tussendoor heb ik natuurlijk wel tijd gemaakt om van het leven te genieten. Samen  heb ik bijvoorbeeld een verkleedpartijtje gehouden van mijn nichtje. Is ze niet cute! Samen lekker in mijn kast rommelen en zij mocht dan zelf haar outfit stylen. Dus hopla alle kasten en laatjes werden doorzocht en hierboven zie je een van haar creaties inclusief high heels. Ze is echt mijn mini me inclusief mijn pose. Want zoals je kan zien houdt ze net als haar tante van leuke kleding en ze heeft me ook al verteld dat als ze ouder is, zij in mijn kledingkast gaat komen winkelen. Ik maak me borst alvast nat, want ik zie het al helemaal voor me.

Verder heb ik verschillende dingen meegemaakt de afgelopen tijd. Ik ben naar een expositie geweest van de Artery en ik ben ontvoerd door vrienden naar hun poolwedstrijd. Hierover binnenkort meer in aparte post met bijbehorende pics. Maar ik ben ook uit eten geweest met mijn moeder naar onze favoriete sushi restaurant. Hier zijn we lekker een hapje gaan eten. Ik vind het ook belangrijk om tussen de drukte van het leven tijd met mijn moeder door te brengen. Om samen te genieten van verschillende dingen zoals een hapje of samen op zoek te gaan naar vintage treasures. Want ze gaat binnenkort weer naar Su en dan zien we elkaar even niet. Dus nu nemen we het er wel van.

Hoe gaat het verder met jullie? Nog leuke dingen meegemaakt de afgelopen weken?

Bless,
DeeDee

2 antwoorden op “Weekly Report: Keeping busy”

Reacties zijn gesloten.