Rewind – Internationale Vrouwendag @ Theater Vaillaint

Hi beautiful,

Zoals beloofd hierbij de eerste terugblik op mijn performances  in theater Vaillant.  Hierbij neem ik je mee terug naar maart. Om precies te zijn naar de ochtend van dinsdag 3 maart. In theater Vaillant werd het startschot gegeven van de festiviteiten rondom Internationale Vrouwendag in de Schilderswijk.

Fotograve: Irina Zhelnina
Fotograve: Irina Zhelnina

Deze ochtend was er een top programma waarbij verschillende dames hun talent op het podium toonden. Ik mocht als gelukkige de spits afbijten en de toon zetten voor de rest van de ochtend. De zaal zat vol dames van verschillende leeftijden, achtergronden en etniciteiten die deze ochtend hun vrouwelijkheid vierden.

FB_IMG_1432302357772
Fotograve: Irina Zhelnina

Mijn optreden stond deze ochtend in het teken van female empowerment. Voorafgaande was ik een klein beetje zenuwachtig, gelukkig wordt het bij iedere optreden steeds minder. Maar zodra ik opkwam was ik dat weer helemaal vergeten en was ik in de staat de dames een energieke show te geven.  Kijk hieronder mee.

[videos file=”https://youtu.be/A8WLntQexVc” width=”600″ height=”400″][/videos]

Natuurlijk draaide deze dag niet alleen om mij, maar waren er meer dames die hen talent met het publiek deelden. Hieronder een compilatie van deze ochtend. Vanaf 1 minuut kom ik ook voorbij en geef nog een kleine powertalk.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=55eEJ-EDbe4″ width=”600″ height=”400″][/videos]

Het was een  super ervaring en de eerste in een reeks meerdere die ik nog met jullie ga delen. Vergeet niet dat er op donderdag 10 september een benefiet concert is voor theater Vaillant. Dus wil je mij zien optreden? Koop snel je ticket!

FB_IMG_1432302333666
Fotograve: Irina Zhelnina

Dank aan Irina Zhelnina voor de mooi foto’s. En aan Jorinda Teeuwen voor het beeldmateriaal.

Soso lobie.

DeeDee

Eén antwoord op “Rewind – Internationale Vrouwendag @ Theater Vaillaint”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *