Vrijwilligerswerk, een nieuwe uitdaging

“If opportunity doesn’t knock, build a door.” 
Milton Berle
De laatste tijd was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Aangezien ik die op dit moment niet volledig kan vinden in mijn huidige baan. Ik zocht iets waarbij ik alle kennis, die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, kon in zetten. Met de voorwaarde dat de uitvoering niet meer dan een aantal dagdelen per week in beslag zou nemen. Dus ben ik om me heen gaan kan kijken.
Daarnaast heb ik de hulp van vrienden en kennissen om me heen ingeschakeld. Uiteindelijk heb ik een geschikte nieuwe uitdaging gevonden in vorm van vrijwilligerswerk. Love my friends. Want ik natuurlijk wel hulp erbij gehad.

Gisteren is mijn nieuwe avontuur van start gegaan. Ik heb kennis gemaakt met de mensen die ik ga begeleiden/ondersteunen, maar ook gelijk een training gehad in coachen. Beiden hebben bijdragen aan een positief gevoel. 

Dus heb je zin in een nieuwe uitdaging en weet je niet waar te beginnen. Ga in gesprek met mensen om je heen. Die hebben mogelijk tips en plekken waar je nieuwe ervaringen kan opdoen.  En laat je niet tegen door het alleen te kijken naar betaalde vacatures, want het gaat om de ervaring toch?

Ik kijk in ieder geval uit naar hoe dit nieuwe onderdeel van mijn leven zich gaat ontwikkelen. Ik heb er in ieder geval zin in en ik hou jullie op de hoogte van mijn ontwikkelingen.

 Bless