Vintages treasures

Hi beautiful peepzz,
Het is tijd voor een nieuwe editie van Vintage Treasures. Ik heb de afgelopen 2 weken verschillende plekjes bezocht op zoek naar schatten voor mijn kledingkast.  Zullen we even doornemen wat ik voor een prikkie heb gevonden.
Maandag ben ik samen met mijn schoonzus bij de Kringloop naar binnen gewipt. Even aan shopping therapie doen. Ik had een budget van 5 euro in mijn gedachten. Uiteindelijk heb ik maar 3.5 eurie uitgegeven aan 2 aparte jasjes. Beiden spraken me aan vanwege de kleur en zijn beide apart op hun eigen manier. Kijk maar naar de kraag van het paarse jasje en de sluiting van het rode jasje.
 De boven en onderste stukken heb ik gehaald op een rommelmarkt, die gehouden werd in een kerk, vorige week. De hemd, de zwarte en de witte riem heb je mogelijk al voorbij zien komen op mijn blog. De hemd was 1.50 en de riemen en rietenmandje waren allen 1 euro per stuk. De riemen kan ik met van alles combineren. Ik moet alleen nog even kijken hoe ik die gele riem ga combineren. Maar dat komt wel goed.
Daarnaast vond ik het rieten mandje fantastisch voor een kleine picknick met een date. Hapjes erin en de drankjes in mijn roze koeltas en op naar het strand of het park. Ik zie het al helemaal voor me.Nu alleen wachten tot het weer zomer wordt.
En als laatste een zwempak in pin-up style. Deze was helemaal gratis en nieuw. Deze heb ik gescoord tijdens de weggeefdag in de buurtkamer.
Uiteindelijk heb ik tijdens het shoppen minder dan 11 euro uitgegeven aan items die priceless zijn. Binnenkort zie je ze vanzelf verschijnen op mijn blog in een leuke combi.
Vond je het een geslaagde shopping rondje?
Bless,
DeeDee