Vintage Treasures

Hi beautiful peepzz,
Hier is weer tijd voor een nieuwe Vintage Treasures. Deze keer heb ik weer een aantal mooie en bijzondere vintage items gescoord bij voornamelijkĀ  All-Labels.Ā 
Ik begin met deze roze Versace geĆÆnspireerde hemd. Deze heb ik helemaal gratis gescoord tijdens de weggeefmiddag in de Buurtkamer, waar ik vrijwilligerswerk verricht. Ik vind de roze/goude knopen ook perfect passen bij de stof.
En omdat de winter in aantocht is moet ik mijn kast natuurlijk aanvullen met verschillende vestjes en truien. Deze gele Mango vest heb ik voor 5 euro gekocht. Deze kan ik combineren met bijvoorbeeld een bruine of panter topje en een spijkerbroek.
Dit vestje haalde mijn inner ekter naar boven. Het glimt zo mooi, ja zelfs de knopen. Het past ook perfect bij mijn motto “Shine bright like a diamond”. En dat voor maar 4 euro.
Ook in de winter hou ik van kleur, dus ik kon het niet laten om deze oranje trui en rode vest van het label Anna van Toor te nemen. De rode vest kan ik combineren met verschillende outfits en het past goed bij mijn rode lips en nagels. De oranje trui kan ik met een hemd eronder of alleen dragen op een spijkerbroek of een zwarte leren klokrok.
Dit is mijn eerste vintage spijkerbroek. Ik zag hem hangen en wist net als de rok hieronder dat hij mij zou passen. Het zat ook als gegoten en kon het voor die 8 euro ook niet laten. Dus natuurlijk ging die ook mee naar huis.
Daarnaast heb ik ook deze fantastische leren koker rok gevonden voor 12 euro. Is hij niet mooi. Ik zie verschillende outfits in mijn gedachte omhoog komen waarin deze rok als basis fungeert. Want ik kan het combineren met verschillende gekleurde topjes of hemden. En ik maak de outfit dan natuurlijk af met killer heels in een leuk kleurtje.
Deze bontjas vind ik mijn favoriete aanwinst van deze Vintage Treasures. Het was liefde op het eerste gezicht met deze jas. Toch twijfelde ik omdat ik eigenlijk niet opzoek was naar een jas en het daardoor ook niet opgenomen in mijn shopbudget. Maar na kort twijfelen besloot ik er toch voor te gaan en heb ik deze jas voor 30 euro mijn eigen gemaakt. Het voelt ook zo lekker zacht aan en ik voel me echt een baddass bosslady in deze jas. Heerlijk!
Als laatste een kleine bruine leren tas van 5 euro. Want mijn huidige kleine leren tas is toe aan vervanging en deze kwam op tijd voorbij. Dus deze ging ook met mij mee naar huis.
Het was weer een geslaagd vintage avontuur. Ik merk dat ik steeds beter word in vintage shoppen. Het helpt natuurlijk ook dat ik nu een winkel (loveeee All-Labels) heb gevonden waar ik altijd slaag als ik een dosis shop therapie nodig heb. Daarnaast vind ik het ook een uitdaging om binnen een bepaald budget leuke items te scoren die ik kan toevoegen aan mijn garderobe.
En wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinsten?
Bless,
DeeDeeĀ