Vintage treasures: Warm & Leer

Hi beautiful peepzz,

Het is weer een maand geleden dat ik mijn laatste ‘Vintage Treasures’ heb geplaatst. Dus het was weer hoog tijd voor een nieuwe editie. Want ondertussen ben ik naar de vintage kilo sale van The Vintage Rebel geweest en ik heb bij zowel All-Labels als bij de Kringloop nieuwe treasures gevonden. Deze wil ik natuurlijk ook weer met jullie delen. 

Ik begin met een grijze vest die ik gekocht heb bij de kilo sale van The Vintage Rebel. Deze sprak me aan vanwege de leuke applicaties en de achterkant is toch fab!

Ik was ook nog op zoek naar een spijkerhemd en ik heb de perfecte vintage Levi hemd gevonden bij The Vintage Rebel. Vooral de crème knopen vind ik mooi en deze hemd kan met van alles gecombineerd worden.

Deze vest is echt lekker warm en komt ook van The Vintage Rebel. Zeker op koude dagen kan deze vest van pas komen. Daarnaast is het ook in mijn favo kleuren combi, zwart/wit.

Deze hemd heb ik cadeau gehad van Willeke van All-Labels. Toen zij deze hem zag moest ze aan mij denken, zooo lief van haar. Ik vind de kleur en doorzichtige stof mooi. De zwarte applicatie geeft het geheel net dat beetje extra.

Deze bijzondere leren jas heb ik bij All-Labels gescoord. Toen ik het zag was ik op slag verliefd. De achterkant is echt sexy en samen met de andere metalen details is dit jasje echt rock chic. Ik kan niet wachten om dit te rocken met jeans, een basic shirt en killer heels.

Na jaren van zoeken naar een leren  zwarte vintage aktetas, vond ik dit exemplaar de afgelopen week in de Kringloop. Het is de perfect voor het werk want er passen makkelijk A4 formaat mappen en mijn kleine laptop in.

Als laatste heb ik deze leren handschoen gekocht bij de Vintage Rebel. Hierbij ben ik helemaal klaar om de winter fietsend met warme handen door te brengen.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe vintage items?

Much looof,
Deborah