Vintage treasures: Vintage Rebel edition

Hi beautiful peepzz,
Om mijn liefde voor vintage te stillen ben ik naar vintage kilo sale van Vintage Rebel geweest. Hier heb ik weer mooi juweeltjes weten te scoren.
Ik ben begin met de rode leren jas. Deze heeft echt een 80’s gevoel. Ik heb haar ook omgedoopt tot mijn Micheal Jackson jas. Want ze is best baddd.
Daarnaast was ik echt op zoek naar truien voor de winter en ik heb 3 mooie exemplaren gevonden. De creme trui hierboven trok mijn aandacht vanwege de grijze ster met zwarte en doorzichtige  pailletten.
Deze trui van glimmend zilverdraad is echt mijn favoriet. Het past perfect bij mijn motto om te “Shinen”. Ook de onderkant van de trui is afgewerkt met een glimmend randje.
Je kant in deze post zien hoe ik deze trui heb gestyled.
Ook dit truitje heeft een zilverrandje. Lekker basic met de kleuren grijs, zwart en wit.
En het is lekker dik voor de koude dagen die nog gaan komen.

Is dit sportjasje geen parel. Het glimmende stofje trok me gelijk aan. Deze ga ik in de zomer zeker vaak rocken!

Natuurlijk kwam ik ook leuke vintage tassen uit de jaren 80, de witte, en jaren 70 tegen. Ik was al een tijdje op zoek naar een witte tas. Deze witte deed mij echt denken aan mijn jeugd. Want ik weet nog dat mijn moeder vergelijkbare tassen had in verschillende kleuren. Dus ik kon het niet laten om deze mee te nemen. Al is het alleen om het jeugd sentiment.
Ik vond het weer een geslaagde shopping spree. En komende zondag organiseert Vintage Rebel een Vintage Kilo Fest Kerst editie in Rotterdam. Hier zal ik natuurlijk bij aanwezig om nieuwe treasures uit te zoeken en dit keer zal ik ook pics maken. Voor mijn info over Vintage Rebel lees het interview met organisator Aristides Brito op de volgende link en of neem een kijkje op hun site.
Bless,
DeeDee