Vintage Treasures

Hi beautiful peepzz,Het is de afgelopen week een beetje stil geweest op mijn blog. Maar dat wil niet zeggen dat ik stil zit. Ik ben ondertussen namelijk druk bezig met verschillende zaken zoals met mijn baan en toekomst. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd natuurlijk ook wezen shoppen. Shop therapie draagt altijd bij aan mijn happy feelings. Kijk je mee naar wat ik dit keer weer heb gescoord aan Vintage Treasures?

Ik ben begin met 2 jurken en een hemd die ik de afgelopen tijd heb toegevoegd aan mijn kledingkast. De linkerjurk heb ik gehad van mijn tante, de middelste jurk heb ik gekocht bij All-Labels en de rechter hemd komt uit de Kringloop winkel in Rijswijk.

Daarnaast heb ik een mooie bruine tafel gehad van mijn moeder die ik ga gebruiken als nachtkastje. Ik ben het op het juiste moment tegen gekomen. Want mijn slaapkamer was toe aan een make-over.  En het past daar perfect bij! Ook 2 mooie broches gevonden die passen bij mijn rode vintage jas of met andere jasjes.

Op het gebied van accessoires heb ik ook weer 2 leuke riemen gescoord een grijze, daar ben ik al een tijdje naar opzoek en een bordeaux kleurige riem, die past perfect bij peeptoes pumps en een tas die ik al heb in dezelfde kleur. Beiden komen van de Kringloop winkel in de Wiemanstraat. En een paars zwarte sjaal die ik heb gekocht bij All-Labels.

Als klap op de vuurpijl heb ik deze schat gescoord in de Kringloopwinkel in de Fahrenheitstraat.
Is hij niet fantastisch. Ik kan er al mijn ringen en oorbellen in kwijt. Toen ik het zag was ik opslag verliefd!

Ik ben erg happy met mijn nieuwe aanwinsten. En wat vinden jullie ervan? Binnenkort zal ik ook pics plaatsen op mijn blog om te laten zien hoe ik vintage mix met mijn eigen stijl. Dus houdt mijn blog in de gaten.

Bless,
DeeDee