Vintage shops: The Vintage Rebel @ WORM

Hi beautiful peepzz,
Ik hoop dat jullie gezellige feestdagen hebben gehad. Ik heb er in ieder geval met volle teugen van genoten. Maar het was al een geslaagde week. Want afgelopen zondag ben ik samen met mijn vriendin Joëlle wezen vintage shoppen bij de Vintage Kilo Kerst Sale @ WORM in Rotterdam. Dit werd georganiseerd door The Vintage Rebel.
Er waren rekken vol met ‘one of a kind’ truien, jeans hemden, tassen, jurken, vesten en nog veel meer. De sfeer tijdens het winkelen was zeer aangenaam. Ik heb met verschillende fabulous peepzz gesproken en mogen fotograferen.
Waaronder deze dames die, net als ik, kleding aan het passen waren. Het waren echte poppetjes en ze waren in voor een gezellige babbel over de potentiële nieuwe aanwinsten voor onze kledingkasten.  Dus ik kon het niet laten om een pic van hun te maken. Ze hebben ook nog eens een leuke kledingsmaak. Want zeg nou eerlijk, het zilveren jasje is toch “to die for”?
Tijdens deze shopping spree was ik op zoek naar een vintage jeanshemd, truien en vesten die ik met verschillende andere kledingstukken uit mijn kast kan combineren. Daarnaast kan ik nog wel een paar vesten gebruiken om de winter warm door te brengen.
Ook dit koppel vond ik freaking fab. Haar huid was echt flawless en loved haar haar. En haar vriend met zijn zwart/wit combo is ook een cutie, hij doet mij ook denken aan Asap Rocky.
Helemaal happy, want ik was weer geslaagd tijdens het shoppen. Dus op naar de kassa.
Hier waren deze gezellige heren die ook in waren voor een gezellig praatje tijdens het afrekenen. Uiteindelijk heb ik 2 vesten, een jeanshemd en leren handschoenen gescoord die binnenkort voorbij komen in een nieuwe Vintage Treasures.
Shoppen is intensief, dus na afloop hebben we nog een kopje koffie gedronken in Burger Trut dat in in de kelder van WORM zit. Hier zijn we deze dames tegengekomen, die ook geslaagd waren.
Dat was een mooie afsluiter. Wil je ook vintage kilo shoppen bij The Vintage Rebel, houd hun site of facebook pagina in de gaten voor nieuwe datums.
Bless,
DeeDee