Vintage, a way of life

 Hi beautiful peepzz,

Vandaag heb ik een outfit aan dat bijna alleen uit vintage items bestaat namelijk mijn jurk, riem en tas. Want zoals jullie weten zitten we in een recessie. En ik merk dat er steeds meer mensen om mij heen minder te besteden hebben met als gevolg dat ze weinig geld over houden om te shoppen. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet leuk en vrouwelijk uit kunt zien voor weinig geld. Dat is zeker mogelijk. Je moet gewoon weten waar je voor een nop mooie items en kledingstukken kan kopen.
Sinds een aantal maanden ben ik zelf meer vintage kleding en accessoires gaan kopen. Ten eerste omdat ik het een uitdaging vind om voor weinig geld leuke items te scoren. Ten tweede omdat ik geld wilde besparen. En als derde vind ik het leuk om items te hebben die niemand anders heeft. In het begin was het even zoeken naar plekjes om te shoppen. Maar ik begin het ondertussen wel onder de knie te krijgen en ik slaag bijna altijd als ik ga shoppen voor vintage items. 
Hoe zit het met jullie? Shoppen jullie ook vintage of liever niet?
 Bless,
DeeDee