Top 10 2019 | Nummer 9 : Clash Amersfoort

Hi beautiful people.

Hier ben ik dan met mijn nummer 9 van dit jaar. Op deze plek staat het hosten van de Clash reeks in de Volmolen Amersfoort

Van links naar rechts: Vies, Ely, Diederik, Bram en Hannah

Met het team van Onder invloed bestaande uit Ely, Ties en Bram met ondersteuning van Hannah heb ik er  super leuke tijd gehad in Amersfoort. 

Tijdens deze reeks talkshows gericht op jongeren uit Amersfoort  werden diverse onderwerpen besproken zoals studieschuld meets start up, festival  meest de stilte of  jong meets Europa Iedere keer sloten sprekers aan die ieder een deel van het onderwerp belichte die vaak recht tegenover elkaar stonden en ik was er om de talks in goede banen te leiden en om de interactie met het publiek  optimaal te stimuleren. Van iedere editie werd er ook een podcast uitgebracht. Zo kun je de laatste twee edities nog beluisteren via https://soundcloud.com/onderinvloed/clash-out-of-the-box en https://soundcloud.com/onderinvloed/clash-meets-pride

Deze reis begon aftastend omdat ik totaal niet bekend was met Amersfoort, maar gaande weg voelde ik mij steeds meer thuis en bouwde in een band met een aantal trouwe bezoekers die bijna iedere editie aanwezig waren. Uiteindelijk voelde ik me als een vis in het water en heb ik veel inzicht verworven van de leefwereld van jongeren in Amersfoort die wel degelijk verschilt met jongeren uit Den Haag, maar waar wel degelijk dezelfde behoeftes aanwezig zijn zoals de vraag naar huisvesting of vrijetijdsbesteding.

Dit alles vond nog eens plaats in op een bijzondere locatie de Volmolen Amersfoort Een broedplaats in een historisch pand die van de gemeente zeven maanden de ruimte kreeg om zich te ontwikkelen als talenthub voor diverse jongeren initiatieven geleid door topper Diederik die tevens ook huismeester was van dit bijzondere pand.

Graag wil de werkgroep van Ely, Hannah, Ties, Bram en Diederik bedanken voor deze bijzondere ervaring. Ik heb ervan genoten en heb bijzondere mensen leren kennen. Tot onze wegen elkaar weer mogen kruizen in Amersfoort of ergens anders in Nederland.

Soso lobi 😘😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *