Top 10 2019 | Nummer 8: DeeDee Talks

Hi beautiful,

Op nummer 8 van mijn top 10 2019 staat DeeDee Talks. Een concept dat ik jaar heb ontwikkeld tijdens mijn samenwerking met de Gemeente Den Haag werkgroep Pride. Waarbij ik niet alleen werd gevraagd om te hosten, maar ook voor advies m.b.t. de programmering. Samen hebben we als resultaat een talkshow neergezet die optimaal paste bij de vraag van de opdrachtgever en waarbij er een goede balans was tussen psnelieden en bezoekers incl een muzikale intermezzo. Zo ontstond de eerste DeeDee Talks X Pride dit jaar. Die eigenlijk ook voortvloeide uit mijn wens voor een eigen talkshow.

Maar aangezien deze nog niet in vervulling gaat, komt dit concept daar wel erg bij in de buurt. Want na de eerste DeeDee Talks had ik de smaak te pakken en volgde het Mauritshuis met de vraag of ik tijdens de bewogen zaterdagen ook een eigen programma zou willen creëren. Deze mogelijkheden greep ik met twee handen aan zo stelde ik een DeeDee Talks waarin in met Damani Leidsman, Fazle Shairmahomed en Andy Rigters in gesprek ging over expositie Bewogen Beeld in verhouding tot de huidige maatschappij en hoe zij vanuit hun expertise als beleidskundige, maker en jongere naar dit onderwerp kijken en hoe dit tot de dag van vandaag nog invloed heeft. Dit samen in combinatie met een tour door het museum.  Hiervoor verzorgde ik niet alleen de info flyer, maar ook de promotie en werving. Met als gevolg dat er een nieuwe doelgroep aangeboord werd. Een resultaat waar ik nog steeds zeer trots op ben.  Femke Hameetman en emmaland dank voor de super samenwerking. Deze gaf mij een goede boost.

Na deze twee zaterdagen voelde ik dat dit concept een onderdeel van mijn aanbod @ by DeeDee moest worden. Want met dit concept kan ik door verschillende organisaties worden ingehuurd om een talk te creëren rond thema’s die zij aandragen. Hierin verzorg ik niet alleen de programmering, maar ook de info flyer/promotie en waar nodig ook de werving. The full package. En ik zeg het werkt want hierna heb ik nog voor twee opdrachtgevers DeeDee Talks kunnen creëren. Zo heb ik toch nog mijn eigen talkshow.

Soso lobi😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *