Top 10 2019 | Nummer 5 : DeeDee’s Kids zijn #NextGenBlackExcellence

Goedemorgen beautiful,

Het posten gaat niet zoals gepland, maar dat hoort bij mijn nieuwe moederschap. King en rust hebben de prioriteit.  Toch ben ik er weer met mijn nummer 5 van dit jaar. Deze is gericht aan de #NextGenBlackExcellence.

Zoals jullie weten vind ik talentontwikkeling en kennisoverdracht aan de volgende generatie belangrijk. Om die reden bied ik jongeren de mogelijkheid (snuffel)stage te lopen bij mijn bedrijf.  Ook het afgelopen jaar heb ik weer 11 jongeren begeleid van het VMBO tot de opleiding SCW. Hierbij kan ik met trots zeggen dat de stagiaires altijd boven de 7,5 tot 9,5 haalden voor hun stages bij mj. Vooral de snuffelstagiaires scoorden veelal boven de 8 tot 9.8.

Als een van mijn hoogtepunten zijn ook 15 van #DeeDeesKids geslaagd waarvan een groot deel vorig jaar stage bij mij heeft gelopen.

Hierin wil ik een dikke S/O geven aan Pablo Muntje die veel van mijn kids dit jaar gecoacht heeft zodat ze allemaal de eindstreep konden halen. Vol trots was ik ook aanwezig tijdens de diploma uitreiking van de grootste groep kids van de Diamant College.

Verder ook een S/O naar Aminata Cairo die mij, de afgelopen zomer, de mogelijkheid bood om @andyrigters_ een les te laten volgen met internationale studenten op @thehagueuniversity Was voor haar een bijzondere ervaring. Thank u!

Verder zie je de laatste foto veel eten. Besef dit zijn maar vier van de vele momenten dat ik met mijn stagiaires heb gegeten. Want samen eten verbind. Samen koken is ook erg leuk en leerzaam voor zowel de jongens als meiden.  Plus werken met een volle maag is veel productiever.

Als afsluiter zou ik aan al mijn kids willen laten weten dat ik super trots ben op de prestaties die zij het afgelopen jaar op school hebben gepresenteerd. Jullie kunnen letterlijk alles wat jullie willen en ik zal altijd, maar dan ook altijd in jullie geloven.

Lobi #MommaDee 🖤🖤🖤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *