Top 10 2019 | Nummer 3: Winnen Haagse C

Hi beautiful.

Op deze laatste dag van het jaar deel ik mijn top drie. Op nummer drie voor dit jaar staat het winnen van zowel de jury- als de publieksprijs van de Haagse C met de Museum Take Over (MTO) in samenwerking met het Haags Historisch Museum.


Tijdens het eerste kwartaal van het jaar zag ik de oproep van de Haagse C voor aanmeldingen voorbij komen met het thema “Out of the box”. Ik dacht bij mijzelf daar zou Museum Take Over echt voor kunnen gaan. Dit gevoel werd bevestigt nadat ik door meerdere mensen werd getipt om  MTO voor te dragen.

Zo gezegd zo gedaan. Ik melde ons aan en in mijn hart voelde ik dat we een kans zouden maken. Maar dan zou we wel eerst bij de top vier terecht moeten komen. Dit gebeurde ook en ik kon mijn  geluk niet op.  Ik wilde het van de daken schreeuwen maar dat mocht nog niet.

Eerst werd er een promotie filmpje opgenomen om alle genomineerden vanaf 1 juni te kunnen presenteren aan het publiek.

Vanaf dat moment kon ieder genomineerde het goede nieuws delen kon de promotie van start. Zo waren we te gast bij de middagshow van Den Haag FM waar iedere genomineerde pitch van een minuut mocht houden om te luisteraars te inspireren voor hen te stemmen. Als side-kick ging DeeDee’s Princes Andy mee en samen was onze pitch 🔥🔥.

Daarna met Andy en Pharaily naar Young Agga. Want natuurlijk wilden we ook de jongeren bereiken om Te stemmen.

Toen was het eindelijk zover. D-Day. Vol verwachting ging ik met de Kids en supporters richting het stadhuis waar de uitreiking zou plaatsvinden. In hart dacht we gaan sowieso een prijs winnen. En uiteindelijk wonnen we beide prijzen. Dit was onwerkelijk en voelde euforisch. Want niet alleen de jury vond MTO de meest geschikte winnaar ook het publiek had zijn favoriet gekozen.  Hiermee werd de inzet van mijn kids beloond en kregen wij erkening voor hetgeen wat we met de MTO hadden neergezet.


Om deze overwinning te vieren zijn we met DeeDee’s Kids tijdens de zomervakantie naar Duinrell geweest en hebben we er een heerlijk dagje van gemaakt.

Soso lobi🖤🖤🖤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *