Top 10 2019 | Nummer 10 : Van de wijk naar de stad

Hi beautiful people,

Deze komende 10 dagen ga ik gebruiken om terug te blikken op 10 van de meest bijzonder momenten, hoogtepunten of keerpunten uit het afgelopen jaar die bij hebben gedragen aan mijn geluk, persoonlijke en professionele groei.

Op nummer 10 heb ik mijn sprong van de wijk naar de stad staan. Zoals jullie weten heb ik het afgelopen jaar het wijktheater, waar ik de voorgaande 5 jaren mijn basis heb gelegd, verlaten om mijn  vleugels uit te slaan in de hele stad en erbuiten.

Dit besluit is achteraf gezien een van de beste besluiten die ik het afgelopen jaar heb genomen voor mijn carrière als zelfstandig ondernemer. Want met het sluiten van deze deur opende zoveel nieuwe deuren die toegang boden naar nog meer hoogtepunten dit jaar. Een andere bijkomstigheid van dit besluit was dat ik mij hierdoor volledig kon richten op mijn bedrijf en kon bouwen aan  een succesvolle sociaal culturele onderneming met een goede startende ondernemers inkomen.   Aangezien mijn financiele toekomst er aan het begin van het jaar bleekjes uit zag en dat ook zou voortduren als ik zou blijven zitten op de plek waar ik was met als gevolg dat ik financiele problemen zou kunnen komen. Gelukkig heb ik dit kunnen ombuigen na het uitslaan van mijn vleugels en ligt er nu een goede basis om in 2020 door te bouwen en zo ook mijn financiële positie steeds meer te versterken. Want dit moet nu ook met de toevoeging aan mijn gezin.

Om dit keerpunt te belichten deel ik het artikel in de posthoorn waarin mijn landing @InhetKoorenhuis werd uitgelicht.

Welke stapoen heb jij in 2019 gezet die uiteindelijk jou financiële positie hebben versterkt?

Soso lobi 😘😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *