The King has arrived

Beautiful people

Hij is er. King Kunta is geboren. Genaamd King Abayomi Kwasi Ricardo Cameron. Hij is het mooiste en het meest bijzondere dat mij het afgelopen jaar heb ervaren.

En de afgelopen week hebben alle testen plaats gevonden. Vorige week donderdag kreeg ik al te horen dat zijn ogen mooi schoon waren en vanmiddag kreeg ik ook het verlossende telefoontje dat King genetisch niet belast is met Retinoblastoom en dus kern gezond is.

Ik ben dankbaar en voel mij gezegend met deze kleine man. Maar ik wil jullie allen ook allemaal bedanken die de afgelopen maanden met mij hebben meegeleefd en voor mij hebben gebeden. Anana heeft de gebeden gehoord en heeft mij gezegend met een wolk van een gezonde baby.

Nu kan ik de komende tijd echt genieten van zijn aanwezigheid in mijn leven en kijk ik uit naar een mooie toekomst samen met hem. Op naar 2020.

Soso lobi

#FeelBlessed #NewMommy #HealthyBaby #CancerSurvivor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *