Sunday Singer-Songwriter Session @ The Lantern

 Hi beautiful,

Ken je The Lantern al? Een knusse kroeg waar er regelmatig optredens plaats vinden van onder andere singer-songwriters. Zo ook een aantal weken geleden. Toen was er de Sunday Singer-Songwriter Session met optredens van verschillende singer-songwriters. Deze avond wordt ook gecombineerd met een Sing-A-Long. Hier kan iedereen aan mee doen door een liedje mee te zingen, een gedicht voor te dragen, een instrument te bespelen of geanimeerd een verhaal te vertellen.

Maarten Willemsen

The Lantern is gelegen aan de Valkenboslaan 23.

Maarten Willems - 2

Het eerste wat je ziet bij binnenkomst is de bar. Zeg nou zelf, is dit niet een mooie bar. Het nodigt in ieder geval uit voor een drankje.

Maarten Willems - 3De Sunday Singer-Songwriter Sessions worden georganiseerd door Maarten Willems. Deze creatieve geest maakt naast foto’s ook mooie muziek en is daarnaast dichter. Hierboven opent hij de avond, die tevens in het teken stond van zijn verjaardag.

Maarten Willems- 1

Hierna nam Maaike Siegerist  het stokje over met haar engelachtige stem. Deze dame is ondertussen naar Engeland vertrokken om haar talenten verder te ontwikkelen.

Maarten Willems 3

Hierna was Robin Haijes aan de beurt. Wat een fantastische en getalenteerde zangeres. Ze studeert momenteel aan de Rockacademie en maakt heerlijke muziek. Morgen is ze ook te horen op Young Agga op Den Haag FM. Hier zal ze haar talenten ten gehoren brengen.  Dus zeker luisteren tussen 21.00 en 23.00 uur.

Maarten WIllems - 4Ze kijkt een beetje gevaarlijk, maar het is een schat van een meid.

Maarten Willems 4

Na de optredens opende Jean-Michel Midde de Sing-A-Long. Ook hij maakt heerlijke muziek. Helaas ben ik deze avond niet tot het einde gebleven, want er was nog een ander feestje waar ik bij wilde zijn. Maar gelukkig krijg ik komende zondag 7 september een herkansing. Want dan is er een nieuwe Sunday Singer-Songwriter Session in The Lantern dat begint om 19.00 uur. Dit keer wil ik het zelf wagen om mee te doen aan de Sing-A-Long doormiddel van het vertellen van een leuk verhaal.  Kom je dan ook gezellig langs?

Dank aan Maarten Willems en Janneke Pater voor de mooie foto’s.

Much looof,

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *