Sum sum summertime

 Hi beautiful,

Ondertussen zit ik al op de helft van mijn vakantie. Wat heb ik toch een leuke tijd. Zo  heb ik vorige week een foto shoot  in de duinen van het stille strand gehad met Maarten Willems.

IMG_2416

Het weer was heerlijk, de sfeer was goed en de omgeving met gele bloemen pasten perfect bij mijn outfit. De gele lak riem is vintage en heb ik tijden geleden voor 50 cent gekocht op een marktje. Deze had tot op heden nog niet aangetrokken en maar het klopte gewoon met dit jurkje. Vind je ook niet?

IMG_2393

Dit jurkje komt van de H&M en was in de aanbieding voor 16 euro. Het model van deze jurk is een van mijn favorieten. Want mijn curves komen er mooi in uit, zeker in combinatie met deze riem. Plus  dat ik een zwak heb voor zwart-wit.

IMG_2410

Mijn sieraden waren een  etnic mix. Mijn ring is vintage, gekocht op de afgelopen vrijmarkt tijdens Koningsdag.  Mijn zwarte houten en witte armband komen van de H&M, maar zijn ondertussen al jaren oud. De zilveren armband heb ik tijdens de markt van het African Festival in Den Haag gekocht. De witte rist oorbellen zijn van de Primark.

IMG_2489a

Ook mijn gele zakdoek is vintage en komt van een vintage markt.

IMG_2396

Wat heb ik deze dag genoten van de mooie natuur. Tijdens de shoots met Maarten leer ik elke keer weer mooie plekken in natuur kennen binnen Den Haag.

IMG_2453a

In de natuur voel ik me zo vrij en ben ik lekker mezelf.  Heerlijk!

Maarten bedankt voor de mooie foto’s en de leuke tijd.

Much looof,

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *