Sound of the weekend: Valentine editie

Hi beautiful peepz,
Om het weekend muzikaal in te luiden heb ik in “Sound of the Weekend”┬á deze week onder andere het nieuwste nummer van Akwasi en een uitgaanstips voor het komend weekend.┬á En dat alles in het teken van Valentijn.
Akwasi met Rob Dekay -Paulien
┬áDit nummer is een ode aan de liefde vanuit het persfectief van Akwasi met de melodieuze ondersteuning van Rob Dekay. Weer komt hij met “lekker liedje” dat mogelijk door Pauline is ge├»nspireerd. Ik zou zeggen luister zelf.
Ook Kumbayah Jamz staat dit weekend in het teken van de liefde. En deze keer niet op de zondag, maar het hele weekend. Dus vanavond en morgenavond kan je in Club Seven terecht voor goede live muziek en dj’s die ervoor zorgen dat je niet stil zal staan. Misschien kom ik je dan ook tegen.
Nou ik ga nog even aan het werk en dan mag voor mij ook lekker beginnen. Want ik heb wel zin in een feestje vanavond. Jij ook?
Much looof,
DeeDee