Sound of the weekend

Hi beautiful,

Dit weekend zijn er weer genoeg plekken om tussen creatieve mensen te zijn en mezelf te laten inspireren. Maar ook om te oefenen met mijn podiumkunsten.

PhotoGrid_1425110877739Zo begint ik mijn zaterdagmiddag in MIAW (Make it ART Worthy). Vandaag start om 16.00 uur de opening van de tweede exposities. De vorige opening was een geslaagd feestje en niet alleen door de gezelligheid. Het was ook een feest voor mijn oog. Want er was een divers aanbod aan verschillende vormen van kunst. Van kleurrijke schilderijen, tot objecten en sieraden. Ik ben benieuwd wat er dit keer zal hangen.

PhotoGrid_1425110071633Zoals eerder gezegd was sfeer fantastisch en heb ik heel wat leuke nieuwe mensen leren kennen. Tijdens de opening mocht ik ook optreden. Voor mijn gevoel was dat mijn beste optreden tot op heden. De flow was gewoon heerlijk! Helaas heb ik er geen foto’s van. Maar dat is eigenlijk ook wel een goed teken. Iedereen ging namelijk met mij mee op reis tijdens mijn woordenspel. Super ervaring. Dat ga ik vanavond proberen te evenaren. Dus heb je zin om te komen kijken naar mij of gewoon kennis wil maken met allerlei kunstvormen. Kom dan tussen 16.00 en 22.00 langs op de Noordwal 18 in Den Haag.

FB_IMG_1425110921458Zondagmiddag wil ik naar Podium X in cafe Momfer de Mol in de Oude Molstraat 19 en als het meezit wil ook meedoen met het open podium gedeelte van de middag. 2015-02-28 09.34.17

Het weekend wordt vanaf 19.45 uur  afgesloten in de Lantern aan de Valkenboslaan 23, met de Sunday Singer-Songwriter Session. Waar er na de optredens van singer-songwriters een sing-a-round wordt gehouden. Hier kan iedereen die iets met muziek, gedichten of zang doet zijn talent delen.

Ik heb er nu al zin in. Want ik ga iets nieuws proberen. Wish me luck en wie weet kom ik je wel tegen dit weekend.

Soso lobie,

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *